Kostka Rubic

  • Geplaatst op
  • Door Kostka
  • 0
Kostka Rubic

De Kostka Rubic 4, de allernieuwste step van Kostka. Deze step is makkelijk en compact inklapbaar.
In dit artikel kunt u precies zien hoe deze werkt en hoe je hem moet vouwen.

The folding footbike KOSTKA RUBIC 4

 

  • Gewicht 8,2 kg
  • Laadvermogen 150 kg
  • In een halve minuut opgevouwen
  • Afmetingen in de vouwpositie 107 x 60 x 25 cm
  • Beide wielen 16 " en hebben dubbelwandige aluminium velgen en naven met indistruele lagers.
    De remmen zijn van Shimano Alivo en de banden zijn van Schwalbe Marathon Racer

 

Met deze step kun je modern door de stad reizen. Het is erg makkelijk omdat je binnen een halve minuut de step al opgevouwen en in je tas kunt vervoeren. Je kan hem dan overal mee naar toe nemen. De KOSKA RUBIC 4 is uniek vergeleken met andere vouwsteps. Deze step weegt maar 8,2 kilo en is daardoor een van de lichtste vouwsteps die er is.

                                                                                 .Kostka KOSTKA - RUBIC 4 VOUWSTEP grijs

Het technische deel

De belangrijkste kwaliteit wordt verkregen door het frame en de technologische verwerking. KOSTKA RUBIC 4 wordt gemaakt op frame type STREET en door zijn uitstekende rij kwaliteiten is het erg geschikt voor stadsverkeer.  Voor de passieve veiligheid is het beschermd door twee lagen UV lak. Tegen corrosie in het frame is ook de binnenwand beschermd door lak.

 

De KOSTKA RUBIC 4 is uitgerust met een geavanceerd en eenvoudig systeem, zodat het vouwen heel gemakkelijk is. Voor het blokkeren van het stuur moet u het stuur ongeveer 180 graden draaien. Voordeel van het systeem is een hoge stijfheid, de sterkte en een lange levensduur. Hoge kwaliteit banden van het Duitse merk Schwalbe Marathon Racer hebben een grote invloed voor het gemak en het licht rijden van de step. De band is beschermd door twee lagen van nylon stof, dat gemarkeerd is als RaceGuard. Voor het verhogen van de passieve veiligheid is de zijkant van de band voorzien van een reflecterende strip.

                                                                                  Kostka KOSTKA - RUBIC 4 VOUWSTEP grijs

Vier stappen voor het vouwen van je KOSTKA RUBIC Step.

DRIVE LOCK werkt voor eenvoudige verankering, dat nodig is voor het transport of tijdens het parkeren van de step. Voor het blokkeren van het stuur dient bestuurder het stuur ongeveer 180 graden te draaien.

FOLD is te beschrijven in 3 stappen, ontgrendelen, draaien en vergrendelen. De stem is uit twee delen samen gevoegd door een as van gehard staal, gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit. Bevestiging wordt gerealiseerd door gebruik van een speciale moer.

SPIN. Het draaien van de framebuis in de richting van de achterzijde. Dit verkort de transport lengte. Belangrijk is een sterk spelingsvrij draaipunt met een lange levensuur. Dit word verkregen door een speciale fixatie en gebruik van rvs onderdelen. Ontgrendelen, omdraaien en weer vergrendelen.

BRAKE OFF zorgt voor gemakkelijke ontkoppeling van de achterrem. BRAKE OFF is geplaatst vlakbij de remhendel. BRAKE OFF is snel en gemakkelijk. 

                            Kostka KOSTKA - RUBIC 4 VOUWSTEP grijs                                Kostka KOSTKA - RUBIC 4 VOUWSTEP grijs                             Kostka KOSTKA - RUBIC 4 VOUWSTEP grijs

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden