Kostka - Tour Max G5

€479,00
Artikelnummer: 30476
Levertijd: 2-5 werkdagen

 

KOSTKA TOUR MAX G5

Een 26"/20" footbike voor toersteppers en recreanten

Of je nu besluit om een leuke en makkelijke reis door de buurt te maken of als je een heel eind verder wilt rijden, je krijgt altijd een geweldige unieke ervaring met de KOSTKA TOUR MAX. Je zult de wereld waarnemen in het nieuwe licht terwijl je aan het Footbiking bent! Dus, stap op en recht vooruit!

Zodra je voor het eerst deze volwassen toeristische footbike hebt uitgeduwd, maakt de perfecte rijeigenschappen hem direct deel van je lichaam (en ziel). Je zult de KOSTKA TOUR MAX leuk vinden, dankzij de precieze bestuurbaarheid en stabiliteit, zelfs op hoge snelheid. We streefden ernaar om het frame tot in de perfectie te nemen door een speciaal ontwerp toe te passen en we hebben ook de voorvork geïnnoveerd, zodat deze aanpassingen de belangrijkste troeven van deze footbike kunnen worden.

De footbike heeft een 26" voorwiel waarmee je elke onevenheid kunt overwinnen en zonder problemen op gematigd terrein kunt rijden. De banden Schwalbe Marathon Racer zorgen ervoor dat je de lijn precies vasthoudt. Ze passen het best op het gladde asfalt, maar onverharde wegen in de velden of bossen zijn ook geen probleem.

We hebben zowel het frame als de voorvork (ondersteund door de 65 mm wielnaaf) een beetje smaller ontworpen om het voetpedaal comfiër te maken voor u, of u het nu gebruikt voor uitstapjes of gewoon in recreatieve activiteiten. Deze constructie voorkomt dat het duwende been de footbike raakt en maakt uw rit comfortabeler. Bovendien maken de tweekamerranden Dragon met roestvrije draadspaken en de wielnaaf Kostka HK 6524 RS in de industriële lagers de rit effectief, comfortabel en zeer snel.

Het kan gebeuren dat je iets raakt met het onderste deel van het dek, dat kan niet worden voorkomen... We probeerden het frame te beschermen tijdens deze botsingen en verlengden zo de levensduur. Daarom hebben we speciale lassen en een versteviger aan het onderste deel van het dek toegevoegd, waardoor het voetpedaal ook harder wordt.

Maar elke rit heeft een einde... Wanneer je wilt stoppen, gebruik dan gewoon de stabiele rem V-brakes Shimano 4000.

De Footbike TOUR MAX werd geboren om een toerist te worden die van lange reizen houdt. Maar het zou ook niet vervelen tijdens kortere tochten in de buurt. Deze volwassen footbike, uitgerust met opblaasbare banden, past perfect voor zowel asfalt als onverharde wegen, en bovendien is het een bijna onuitputtelijke bron van vreugde voor jou - je zou je ook niet vervelen!

 

Eigenschappen Radar
Terrein 4/5
Stad 2/5
Straat 5/5
Volwassenen 5/5
Kinderen 0/5
Lopen 4/5

 

 

                             SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur Breedte
 
960 mm
1720 mm
9 kg
150 kg
26"
20"
50 mm
420 mm
1150 mm
620 mm
 
Shimano 4000
KOSTKA HK 6524 RS
Schwalbe Marathon Racer
Double Wall - DRAGON
KOSTKA SK 2822 S
KOSTKA FBH 620-50 Al
Rigid 26" 65mm
NTN Japan (Industrieel)
A-Head
Gehard Schuim
Roestvrij Staal
Auto
Plastic Reflex
         UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen