Kostka - Trip Max G5

€599,00
Artikelnummer: 32432

 

KOSTKA TRIP MAX G5

Zoekt u een zeer grote footbike met grote wielen? Het model KOSTKA TRIP MAX is een toerfiets en is geschikt voor lange rijders die graag langere tochten willen maken. Het belangrijkste kenmerk van deze footbike is het 28 "voorwiel en een 24" achterwiel.

Zodra je voor de eerste keer aftrapt, zul je direct dol zijn op de buitengewone rijvaardigheid van deze volwassen footbike! De KOSTKA TRIP MAX kreeg een innovatief ontwerp om de lijn perfect vast te houden en je comfortabel te laten rijden. We optimaliseerden deze functies al heel lang en we bereikten de best mogelijke instelling.

De footbike heeft een 28 "voorwiel waarmee je elke oneffenheid kunt overwinnen en zonder problemen op gematigd terrein kunt rijden. De Schwalbe Marathon banden bieden een lage rolweerstand en een comfortabele rit - hun kleefvermogen is bestand tegen zowel asfalt als onverharde wegen (in het veld of in het bos).

We hebben zowel de frame als de voorvork van deze footbike (ondersteund door de 65 mm wielnaaf) een beetje smaller ontworpen om de footbike meer comfortabel te maken voor u, of u het nu voor uitstapjes gebruikt of gewoon voor recreatieve activiteiten. Deze constructie voorkomt dat het duwende been de footbike raakt en maakt uw rit comfortabeler. Bovendien maken de tweekamerranden Dragon met roestvrij draad spaken en de wielnaaf Kostka HK 6524 RS in de industriële lagers de rit effectief, comfortabel en zeer snel.

Het kan gebeuren dat je iets raakt met het onderste deel van het dek, dat kan niet worden voorkomen. We probeerden het frame tijdens deze botsingen te beschermen en verlengden zo de levensduur. Daarom hebben we speciale lassen en een verstijvingselement aan het onderste deel van het dek toegevoegd, waardoor het footbike ook sterker is.

Maar elke rit heeft een einde... Wanneer je wilt stoppen, gebruik dan gewoon de stabiele V-brakes Shimano 4000.

De footbike TRIP MAX is uitgerust om te worden gebruikt voor lange ritten. Maar het zal je ook niet teleurstellen op kortere tochten door de buurt! Deze volwassen footbike, uitgerust met opblaasbare banden, past perfect voor zowel asfalt als onverharde wegen, en bovendien is het een bijna onuitputtelijke bron van vreugde voor jou - je zult je ook niet vervelen. 

 

Eigenschappen Radar
Terrein 4/5
Stad 1/5
Straat 5/5
Volwassenen 5/5
Kinderen 0/5
Lopen 4/5

 

 

                             SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur breedte
 
1000 mm
1900 mm
11 kg
150 kg
28"
24"
50 mm
420 mm
1250 mm
620 mm
 
Shimano 4000
KOSTKA HK 6524 RS
Schwalbe Marathon
Double Wall - DRAGON
KOSTKA SK 2822 S
KOSTKA FBH 620-50 Al
Rigid 28" 65mm
A-Head
Verhard schuim
Auto
Plastic Reflex
         UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Headset
Stuur handgrepen
Buis
Stuurkappen

                                               

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen