I.v.m. vakantie worden alle bestellingen van 10 t/m 24 augustus op maandag 26 augustus verwerkt en verzonden.

Kostka - Twenty MAX

€429,00
Artikelnummer: 20676
Levertijd: 2-5 werkdagen

 

Als u op zoek bent naar een combinatie van behendigheid en snelheid, is KOSTKA TWENTY MAX de juiste keuze. Twee 20 inch wielen zorgen voor een stabiele lijn van reizen met behoud van goede behendigheid. Het is voornamelijk bedoeld voor korte en lange ritten, zelfs op onverharde wegen. Het zal echter ook niet verloren gaan in het stadsverkeer. 

De MAX model serie footbikes zijn middenklasse modellen voor de meest voorkomende gebruikersgroep en voor dagelijkse oefeningen en uitstapjes.  
Uitstekende rijeigenschappen zoals handling en stabiliteit zelfs bij hoge snelheden zijn te wijten aan de frame geometrie en de innovatieve voorvork. Een versmald concept van de frame en vorken, gebaseerd op 65mm brede naven, voorkomt contact van de voet met de footbike bij het afzetten van de grond. Uitstekend rijcomfort wordt gegarandeerd door wielen met roestvrijestalen spaken op tweekamerige Dragon velgen en naven op industriële lagers.  
Snelheid, comfort en veiligheid worden geboden door de eersteklas Schwalbe Marathon Racer banden en de Shimano 4000 remmen. De kabel is gecoat met een NANO laag voor de verhoogde en soepele beweging van de achterrem. 

 

Eigenschappen Radar
Terrein 3/5
Stad 0/5
Straat 5/5
Volwassenen 5/5
Kinderen 3/5
Lopen 3/5

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
 
  940 mm
  1565 mm
  8.7 kg
  150 kg
  20"
  20"
  50 mm
  420 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA 65 mm
  Schwalbe Marathon Racer
  Double Wall
  KOSTKA
  Auto, Moto
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Buis

           

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen