26 inch Wielset MAX (HK 6524 RS, DRAGON)

Artikelnummer: 37366
Levertijd: 3-5 werkdagen

Wielset geschikt voor MAX modellen.

Dit wiel is uitgerust met de Remerx DRAGON velg, een uitstekende dubbelwandige velg uitgerust met een SCR (versterkte velgwand) en een GBS (Lathed remoppervlak) systeem dat de remprestaties verbeterd.

Samen met de velgen gebruiken we onze KOSTKA naaf. Het ontwerp van de KOSTKA naaf is ontworpen met oog op functionaliteit en eenvoudig onderhoud. De zwevende set van de industriële lagers garandeert permanente, precieze spanning, dus het is niet nodig om ingewikkelde aanpassingen aan de naaf uit te voeren. De naaf is eenvoudig te verwijderen en dus eenvoudig te onderhouden. Het inwendige deel van de KOSTKA naven bevat geen schroefdraad of andere spanningsconcentrators, waardoor de naven veel duurzamer zijn en niet snel zullen breken vanwege metaalmoeheid. We gebruiken een aluminiumlegering met een hoge sterkte om CNC bewerkte KOSTKA naven te produceren.

Om volledig voordeel te halen uit de rechte spaken, hebben we een radiale constructie ontwikkeld. We hebben ook de spaak versterkt, zodat die zwaarder kan worden belast. In geval van spaakdefecten kunnen de spaken gemakkelijk worden verwijderd, zonder dat er speciaal gereedschap voor nodig is, omdat de naaf niet van schroefdraad is voorzien, maar alleen op de O-ring. Vergeleken met gebogen spaken zijn rechte spaken steviger op de plek waar ze aan het wiel bevestigd zijn. De rechte spaak is sterker, en zorgt ervoor dat de footbike beter rijdt.

Het LLU-5K-lager van de Japanse fabrikant NTN is zeer betrouwbaar en biedt een lange levensduur zonder frequent onderhoud. De kunststof afdichting met lage weerstand biedt maximale bescherming tegen vuil. Het lager is gevuld met speciaal vet.

Meer informatie over onze wielen vindt u in het artikel over 'wielen en naven' in het gedeelte Technologie.

SPECIFICATIES
Velgen: Double Wall - DRAGON
ETRTO: 559x19
Naaf: Kostka HK 6524 RS
Lagers (naaf): NTN Japan (Industrieel)
Spaak patroon: Radiaal
Spaken: Roestvrij Staal
Aantal spaken: 24
Afmeting: 26"

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen