Kostka - Tour MAX Fold Dog G5

€659,00
Artikelnummer: 31706
Levertijd: 1-2 werkdagen

 

KOSTKA FOLDABLE TOUR MAX FOLD DOG G5

Footbike voor zowel de rijder als de hond.

Uw hond zal zich nooit vervelen als u hem/haar wandelt tijdens het rijden op de KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG

Het footbike pakket bevat een veer en een hondenriem, zodat je jouw hond gewoon voor de footbike kan spannen en op avontuur kan gaan. Je kunt er zeker van zijn dat je hond er dol op zal zijn - je hond uitlaten zal nooit meer hetzelfde zijn!

Het beste is dat je niet alleen in de buurt hoeft te rijden. De KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG kan binnen een seconde worden opgeklapt en in de auto worden opgeborgen - en je kan zo naar andere bestemmingen rijden.

Omdat deze opklapbare footbike grote wielen heeft met terreinbanden, kan je zonder problemen op elke onverharde weg rijden. De afstandsring zorgt ervoor dat de bodemvrijheid van de footbike hoger is en dat het rijden op oneven terrein eenvoudiger is. Maar soms kunnen de botsingen niet worden vermeden. Daarom hebben we de onderkant van het deck uitgerust met speciale lasnaden voor een betere bescherming tegen krassen, waardoor de hele constructie van de footbike sterker is. De combinatie van al deze elementen maakt het model TOUR MAX FOLD DOG tot een perfecte vouwfiets voor volwassenen.

Dankzij het smallere frame en het ontwerp van de voorvork kunt u tegelijkertijd snel en veilig rijden. De wielen (26"/20") met de Kostka HK 6524 RS wielnaaf (speciaal uitgevonden voor footbikes) biedt het hoogste rendement tijdens het duwen. In het geval dat je te snel rijdt of je hond wild wordt, kan je de Shimano 4000 remmen gebruiken en bijna ter plekke stoppen.

De KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG is een perfect hulpmiddel voor hondenwandelingen met een extra functie - je kunt het heel snel en gemakkelijk opvouwen. Dit model biedt veel avontuur en je voelt je helemaal vrij en gelukkig.

 

 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur Breedte
 
  960 mm
  1720 mm
  10.8 kg
  150 kg
  26"
  20"
  50 mm
  420 mm
  1150 mm
  620 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 RS
  Schwalbe Black Jack
  Double Wall - DRAGON
  KOSTKA FL 2822 S
  KOSTKA FBH 620-50 Al
  Rigid 26" 65mm
  NTN Japan (Industrieel)
  A-Head
  Gehard Schuim
  Roestvrij Staal
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Stuurkappen

                                                 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen