Kostka - Hill Fun Kid (G5)

Artikelnummer: 44937
Levertijd: 1 werkdag

Als je nog een beginner bent op het gebied van footbikes en er nog niet te veel geld in wilt investeren, dan is de Kostka Hill Fun Kid (G5) echt iets voor jou! Deze footbike is ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen vanaf een jaar of 10. Met zijn hoge kwaliteit en lage prijs heeft de Kostka Hill Fun Kid (G5) een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Net als bij als onze andere footbikes hebben we ook bij dit model veel moeite in het ontwerp gestoken. We zijn er erg trots op.

 

De Kostka Hill Fun Kid (G5) is uitgerust met het Kostka FBH 580-50 St stuur. Doordat dit stuur eenvoudig is te verwisselen met andere sturen kan deze footbike met je kind meegroeien totdat het volwassen is.

 

De Kostka Hill Fun Kid (G5) voldoet aan alle verwachtingen van een beginner. Je zal je verbazen over de uitstekende rijeigenschappen. Door het perfecte framedesign geniet je van een kalme en comfortabele rit. Je kunt vertrouwen op de Promax remmen, de enkelkamerige velgen en de banden van Kenda. Als je van plan bent deze footbike in de auto te vervoeren zul je zeker de aluminium naaf met snelspanner op prijs stellen. Door deze snelspanner kun je namelijk snel en eenvoudig de wielen demonteren waardoor de footbike kleiner en dus makkelijker mee te nemen wordt.

 

We verzekeren je dat hoewel de Kostka Hill Fun Kid (G5) goedkoop is, hij je zeker niet teleur zal stellen! Wacht dus niet langer en geef steppen een kans! We denken dat je het geweldig zult vinden om de wereld vanaf een voetplank te zien!

 

Hoogte: 850 mm
Lengte: 1480 mm
Gewicht: 8,8 kg
Laadvermogen: 100 kg
Voorwiel: 20 inch
Achterwiel: 16 inch
Hoogte voetplank: 50 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1040 mm
Stuurbreedte:
Remmen: PROMAX
Naaf: Conical 100 mm
Banden: Kenda Khan
Velgen: RMX 21
Stuurpen: KOSTKA SK 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH 580-50 St
Voorvork: Rigid 20" - 100 mm
Lagers (naaf):
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Rubber
Spaken:
Buis: Auto
Caps: Plastic
0 sterren op basis van 0 beoordelingen