Kostka - Hill MAX Blauw

€399,00 €339,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (7)
Levertijd: 3-5 werkdagen

 

HILL MAX met kinderstuur bestellen (FBH 580 KID) 

Ouders kunnen eenvoudig kiezen tussen het hogere of lagere stuur, zodat ze de hoogte voor hun kinderen kunnen aanpassen. Deze footbike is geschikt voor kinderen van 110 tot 185 cm.  
Als u de footbike bestelt en u de FBH 580 stuur inbegrepen wilt hebben, wordt het stuur samen in de doos met de footbike verzonden, maar niet geïnstalleerd. 

Als u een HILL MAX footbike met FBH 580 KID-stuur wilt bestellen, vermeld dit dan in de beschrijving van de bestelling. Bijvoorbeeld: "Ik wil het FBH 580 KID-stuur toevoegen". Zonder deze vermelding wordt het KID-stuur niet inbegrepen.

KOSTKA HILL MAX is de meest veelzijdige footbike voor het hele gezin.  
Deze footbike is geschikt voor zowel volwassenen als tieners. Het 20 inch voorwiel verbetert de besturing en stabiliteit bij hoge snelheden. De footbike is erg wendbaar. Het combineert de beste kwaliteiten van de KOSTKA STREET en KOSTKA TWENTY footbikes. 

De MAX model serie footbikes zijn middenklasse modellen voor de gemiddelde footbiker en voor dagelijkse training en uitstapjes. De uitstekende kwaliteiten - zoals betere besturing en stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden - zijn te danken aan het vernieuwde frame en de innovatieve voorvork. De versmalde frame en voorvork voorkomt contact van de voet met de footbike bij het afzetten. Comfort wordt gegarandeerd door wielen met roestvrijstalen spaken op dubbelwandige Dragon-velgen en naven op industriële lagers. Snelheid, comfort en veiligheid worden geboden door de eersteklas SCHWALBE Marathon Racer banden en de SHIMANO 4000 remmen. De kabel is gecoat met een NANO-laag waardoor de achterrem nog sneller en soepeler werkt. 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
 
  940 mm
  1480 mm
  8.4 kg
  150 kg
  20"
  16"
  50 mm
  420 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA 65 mm
  Schwalbe Marathon Racer
  Double Wall DRAGON
  KOSTKA
  Auto, Moto
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Buis

                                                 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen