Kostka - Hill MAX G5

€359,00
Artikelnummer: 31121
Levertijd: 3-5 werkdagen

 

Slechts één duw en je realiseert dat je het ritje van jouw leven zal maken!  
De KOSTKA HILL MAX is een nieuwe favoriet voor zowel tieners als kinderen. Het is absoluut een footbike voor het hele gezin. Het is het meest geschikt voor asfalt, maar gematigd terrein is ook geen uitdaging. Deze footbike met een laadvermogen van 150 kg wordt je nieuwe beste vriend in je dagelijkse fysieke activiteiten, en zal je op kleinere reizen ook niet in de steek laten. Deze footbike is gewoon geweldig - je zult je helemaal vrij en gelukkig voelen. 

Om je dat beetje extra kick op de weg te geven, werd de KOSTKA HILL MAX ontworpen met een iets versmald frame en voorvork, die voorkomt dat de footbike je been raakt. Hoe harder je afzet, hoe harder je gaat… maar wees niet bang dat je de controle verliest. Dat combinatie van het geoptimaliseerde frameontwerp, vernieuwde voorvork en de wielen (20"/16") zorgen voor betere stabiliteit en bestuurbaarheid. Je kan een botsing met het terrein van tijd tot tijd niet vermijden, dus hebben we het onderste deel van het dek versterkt met extra lasnaden en een verstevigingselement. Deze elementen maken het frame taaier en beschermen het tegen slijting. 

Om hoge snelheden te bereiken, kan je vertrouwen op de eersteklas Schwalbe Marathon Racer banden, de wielen met roestvrijstalen spaken op de dubbelwandige Dragon velgen en de KOSTKA HK 6524RS wielnaaf met industriële lagers. Wanneer je een beetje wilt vertragen, kan je de Shimano 4000 remmen gebruiken. De remkabel is bedekt met een extra dunne laag waardoor je sneller remt en de bediening soepeler is. Dus stap op de rem! Of misschien niet... aan jou de keus. 

Hoogte: 940 mm
Lengte: 1480 mm
Gewicht: 8,7 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 20 inch
Achterwiel: 16 inch
Hoogte voetplank: 50 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1040 mm
Stuurbreedte: 620 mm
Remmen: Shimano 4000
Naaf: KOSTKA HK 6524 RS
Banden: Schwalbe Marathon Racer
Velgen: DRAGON dubbelwandig
Stuurpen: KOSTKA SK 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH 615-160 St
Voorvork: Rigid 20" - 65 mm
Lagers (naaf): NTN Japan (Industrieel)
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Verhard schuim
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Auto
Caps: Plastic Reflex
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen