Kostka - Hill MAX Kid G5

Artikelnummer: 31783
Levertijd: 3-5 werkdagen

 

Dit model geeft kinderen alle voordelen van de KOSTKA HILL MAX - met een aangepast stuur, perfect voor elke maat handen. Of ze nu over asfalt, fietspaden of over onverharde wegen willen rijden, de KOSTKA voor kinderen zal hen nooit teleurstellen. Het is perfect zowel voor het dagelijkse plezier met vrienden, als voor kortere familie-uitstapjes. 

Deze hoge kwaliteit footbike heeft een versmald frame en voorvork, dat voorkomt dat je been de footbike raakt en je kinderen beschermt tegen ongelukken. En dankzij het geoptimaliseerde frameontwerp en de geoptimaliseerde voorvork is de footbike zeer eenvoudig te besturen en stabiel. 
Natuurlijk kunnen kinderen erg onhandig zijn, en soms botst het dek met het terrein, maar dat is helemaal geen probleem! We hebben het dek uitgerust met speciale lasnaden dat de footbike beschermt tegen schade. 

De rit gaat soepel verlopen dankzij de wielen - uitgerust met Schwalbe Marathon Racer banden, roestvrij stalen spaken op dubbelwandige Dragon velgen en de Kostka HK 6524 RS wielfnaaf. De Shimano 4000 remmen maken de rit volkomen veilig, omdat ze de footbike altijd op tijd kunnen stoppen. 

Bovendien kunnen zelfs volwassenen ermee rijden (tot 150 kg). Dus als je kind opgroeit, kun je gewoon het stuur en de remontlasting vervangen, en dan kan de footbike door iedereen worden gebruikt. Deze footbike groeit samen met het kind op! 

Dus als u voor uw kinderen een perfect en veilig voertuig wilt aanschaffen waar ze altijd plezier van zullen hebben, is de KOSTKA HILL MAX KID footbike de juiste keuze. 

 

Hoogte: 770 tot 780 mm
Lengte: 1480 mm
Gewicht: 8,3 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 20 inch
Achterwiel: 16 inch
Hoogte voetplank: 50 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1040 mm
Stuurbreedte: 520 mm
Remmen: Shimano 4000
Naaf: KOSTKA HK 6524 RS
Banden: Schwalbe Marathon Racer
Velgen: DRAGON dubbelwandig
Stuurpen: KOSTKA SK 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH 520-100 Al
Voorvork: Rigid 20" - 65 mm
Lagers (naaf): NTN Japan (Industrieel)
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Verhard schuim
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Auto
Caps: Plastic Reflex
0 sterren op basis van 0 beoordelingen