Kostka - Mushing MAX G5

€739,00
Artikelnummer: 36662
Levertijd: 1-2 werkdagen

KOSTKA MUSHING MAX G5

Off-road volwassen footbike voor mushing en off-road bergafwaarts-racing. 

De KOSTKA MUSHING MAX is echt een "volwassene" vanwege zijn eigenschappen, dus is hij ook voor volwassenen bedoeld. Je zoeft bliksemsnel en vol adrenaline langs, samen met je trouwe viervoeter. Op weg naar de bestemming waar je al lang van gedroomd hebt... 

KOSTKA MUSHING MAX is een off-road footbike voor volwassenen en een goede keuze voor mushing-races. Zet gewoon een paar keer af en weldra staan jij en je hond op het podium als winnaar. De ingebouwde verende constructie van deze volwassen footbike geeft je het gevoel dat je in de hemel bent! Deze footbike kan elke onverharde weg of afdaling aan, ook zonder de hond. Dus laten we gaan!

Wanneer je op asfalt rijdt, kan je de geveerde vork altijd vergrendelen, waardoor je makkelijker en sneller rijdt. 
Het gewijzigde frameontwerp is zeer geschikt voor het afdalen op een steil terrein. De bredere wielbasis van de footbike maakt bochten soepel en nauwkeuriger. Het stelt de footbiker in staat om gemakkelijker af te duwen. Ook scherpe bochten snijdt je zonder problemen af. Het uitgebreide dek is bedekt met antislipelementen. Het onderste deel van het dek is zeer taai en versterkt met speciale lasnaden een verstevigingselement, waardoor het frame van de KOSTKA MUSHING MAX footbike beter bestand is tegen terreinuitdagingen van verschillende niveaus. Dus maak je geen zorgen en ga ervoor! 

De KOSTKA HK 1024DS wielnaaf maakt een snelle en vlotte rit mogelijk. Deze wielnaven zijn ontworpen voor footbiking, zijn extreem sterk en uitgerust met grotere tandwielen die beter bestand zijn tegen zijwaartse krachten. De Schwalbe Nobby Nic 26" en Mad Mike 20" banden zorgen ervoor dat je recht blijft rijden. KOSTKA MUSHING MAX is een mountain footbike met hydraulische Shimano 395 remmen - je kunt gemakkelijk en bijna ter plekke stoppen. 

Als het gaat om de grootte, is dit sterke roofdier een trots lid van de volwassen footbike series. De footbike is uitgerust met een hondenriem en een flexibele adapter, beide noodzakelijke voorzieningen voor een mushing-footbike. Span gewoon je hond voor en ga samen op pad voor een geweldig avontuur. 

 

 

 
                            SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Voetplank lengte
Voorkant voetplank vrije hoogte
Achterkant voetplank vrije hoogte
Voorkant voetplank hoogte
Achterkant voetplank hoogte
Wielbasis
Stuur breedte
 
 
  1120 mm
  1760 mm
  13 kg
  150 kg
  26"
  20"
  420 mm
  125 mm
  80 mm
  151 mm
  105 mm
  1180 mm
  620 mm
 
 
  Shimano 395
  KOSTKA HK 1024 DS
  Schwalbe Nobby Nic/Mad Mike
  Double Wall - RDX
  Aluminium 31.8mm
  Aluminium 620mm – 31.8mm
  Suspension – Slot op Voorvork
  NTN Japan (Industrieel)
  A-Head
  Rubber - Vergrendeld
  Roestvrij Staal
  Auto
  Plastic Reflex
 
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                               

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen