Kostka - Raptor Max (G5)

Artikelnummer: 38456
Levertijd: 1 werkdag

Door bergen en dalen, over grote en kleine obstakels, laat ons rijden! Op en neer, binnen of buiten de bewoonde wereld, maakt niet uit: rij er op los! De Kostka Raptor Max (G5) is een footbike die elke oneffenheid in het terrein moeiteloos absorbeert. Het is een gevreesd beest: geen woekerende boomwortel, stof, modderpoel, of rots is teveel voor hem!

 

De Kostka Raptor Max (G5) is uitermate geschikt voor zowel bospaden als heuvel af rijden. Deze stevige footbike is jouw beste vriend in elke weertype, hij kan de zwaarste omstandigheden aan. Hij kan zelfs door de sneeuw rijden. Dus: als je de adrenaline door je aderen wilt laten gieren, dan is dit de perfecte footbike voor jou!

 

Raptor is beter in controle te houden dan zijn grote broer Monster. Raptor is ontworpen voor heuvel af rijden, mushing en pure adrenaline op elk type terrein. Hij is ook geschikt voor kleinere mensen en jonge mushers.

 

Deze footbike rijdt moeiteloos over elk soort terrein omdat hij is uitgerust met monsterlijke wielen met ultra brede "4 inch Fat" banden en Kostka HK 1532 DS wielnaven met 12 mm assen. Als je plotseling moet stoppen, dan kun je volledig vertrouwen op de hydraulische schijfremmen van het type Shimano 615. Daarmee sta je in een mum van tijd stil, hoe ruig het terrein ook is en hoe snel je ook reed. En als kers op de taart heeft de Kostka Raptor Max (G5) ook nog een uniek verfijnd frame, waardoor hij perfect is aangepast voor de ruigste omstandigheden.

 

De footbike Kostka Raptor Max (G5) met terreinwielen is als een roofdier en de uitdagingen van moeilijk terrein zijn zijn prooi, en hij heeft altijd honger naar meer!

Hoogte: 940 mm
Lengte: 1680 mm
Gewicht: 13,6 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 20 inch
Achterwiel: 20 inch
Hoogte voetplank: 100 - 125 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1030 mm
Stuurbreedte: 740 mm
Remmen: SHIMANO m615
Naaf: KOSTKA HK 1532 DS
Banden: 4" Fat
Velgen: Wijd
Stuurpen: Force Basic 70 mm - 31,8 mm
Stuur: Force MTB 740 mm - 31,8 mm
Voorvork: Rigid 20" - 150 mm
Lagers (naaf): NTN Japan (Industrieel)
Balhoofd: KOSTKA HSK 2834
Stuurgrepen: Rubber - Vergrendeld
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Auto
Caps: Plastic non-reflex
0 sterren op basis van 0 beoordelingen