Kostka - Rebel MAX Fold G5

€649,00
Artikelnummer: 32520
Levertijd: 1-2 werkdagenKOSTKA REBEL FOLD is een lichte footbike die gemakkelijk binnen 20 seconden kan worden opgevouwen!  
Het verbeterde ontwerp van deze footbike voor volwassenen maakt het perfect om het stadsverkeer te navigeren, maar is ook goed voor korte ritten. 

Het grote voordeel van deze footbike is een buitengewone behendigheid, extreem licht gewicht en het kleine formaat. Je zou het zelfs in je zak kunnen stoppen, als we een beetje overdrijven. Maar het is niet overdreven om te zeggen dat je alle andere bestuurders op de weg achter je laat. 

De REBEL MAX FOLD is slechts 6,6kg, dus je kunt het zonder problemen de trap op dragen, of over elk obstakel rijden dat je in de weg zit. Wanneer opgevouwen zijn de afmetingen slechts 82 × 64 × 20 cm, wat het makkelijk maakt om de footbike met openbaar vervoer mee te nemen, of om in een klein appartement op te bergen.

Deze lichte footbike met luchtbanden heeft een uitstekend design, waardoor het een niet te stoppen machine is. De Kostka HK 6524 RS naaf (met industriële lagers) biedt een wilde rit - bovendien wordt de weerstand van de footbike gegarandeerd door het frame, dat is gevormd uit zeer solide (CrMo) staal en versterkt met speciale lasnaden en een versteviging aan de onderkant. Het frame is niet alleen beschermd tegen beschadiging, maar ook sterker. De buitengewone behendigheid en het comfort worden geleverd door de kleine footbike-wielen (16 "/ 12") met Dragon velgen, bedekt met hoogwaardige Schwalbe Big Apple banden. Als je onverwachte voetgangers, auto's, trams of een wilde hond tegenkomt, kan je altijd stoppen met de Shimano 4000 remmen. 

De unieke KOSTKA FOLD stuurpen is ook het vermelden waard - het heeft een heel eenvoudig maar slim systeem waarmee het stuur 180 graden naar beneden kan worden gebogen. Met deze functie kan je de footbike eenvoudig en supersnel opvouwen. Met het SPIN-systeem kunt u het frame opvouwen - gewoon losmaken, draaien en vastzetten. 

De KOSTKA REBEL FOLD straatfootbike is niet alleen heel functioneel, maar ook mooi om naar te kijken. Het is net zo behendig als Tarzan, en het stedelijk gebied is zijn jungle. Een korte riem om eenvoudig achterwieltransport mogelijk te maken (indien gevouwen) is ook inbegrepen. 

Het KOSTKA REBEL MAX FOLD model kan bovendien worden uitgerust met een transporttas en een riem, die de footbike beschermt tegen beschadiging en tegelijkertijd gemakkelijker te dragen maakt. 

 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Voetplank vrije hoogte
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  950 mm
  1215 mm
  6.6 kg
  120 kg
  16"
  12"
  60 mm
  390 mm
  865 mm
  570 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 RS
  Schwalbe Big Apple
  Remerx RMX 2021
  KOSTKA FL 2822 S
  KOSTKA FBH 570-290 Al
  Rigid 16" - 65 mm
  NTN Japan (Industrieel)
  A-Head 1"
  Verhard schuim
  Roestvrij staal
  Auto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                               

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen