KOSTKA REBEL MAX KID (G5) - 20 jaar limited edition

€399,00
Artikelnummer: 36780
Levertijd: 1-2 werkdagen

Footbike met opblaasbare wielen, voor kinderen van minstens 4 jaar oud.

KOSTKA REBEL KID is een perfecte footbike voor alle actieve kleine jongens en meisjes. Hij is uitgerust met lichtgewicht luchtbanden. Het gewicht is slechts 5,4 kg, waardoor het een van de lichtste kinderfootbikes op de markt is.

Als je je kinderen een kwalitatief hoogwaardige footbike wilt geven, ga je met de Kostka REBEL KID footbike de juiste kant op - je kinderen zullen er van genieten!

En dit is het beste: deze footbike voor kleine kinderen kan meegroeien naar een footbike voor oudere kinderen! Als de kinderen groter worden, kun je het stuur gewoon in de hoge positie zetten.

Het frame van het zeer solide staal (CrMo) en de industriële lagers zorgen voor de beste rijeigenschappen. We wilden de duurzaamheid en veiligheid van het frame verbeteren, dus hebben we de onderkant van het dek uitgerust met een speciale lasnaad - dit element beschermt het frame tegen schade veroorzaakt door botsingen met het terrein.

Voor betere veiligheid werden de fietsgrepen zo gevormd dat ze perfect bij de handen van het kind pasten. De Shimano 4000 remhendels zijn ook instelbaar en bovendien zijn ze veilig, omdat ze zelfs door de kleinste handen kunnen worden vastgehouden. De remmen zelf zijn zeer functioneel en betrouwbaar.

Met diverse gekleurde uitvoeringen is de KOSTKA REBEL KID een echt kunstwerk dat iedereen kan waarderen. Aarzel dus niet en laat uw kinderen heerlijk rijden. Ze zullen het gegarandeerd geweldig vinden.

De eersteklas Tsjechische footbike voor kinderen is ontworpen zonder compromissen en met behulp van de modernste technologie.


 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  740 - 640 mm
  1130 mm
  5.4 kg
  70 kg
  16"
  12"
  40 mm
  300 mm
  775 mm
  420 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 HB
  Schwalbe Big Apple
  Remerx RMX 2021
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 420-100 Al 2P
  Rigid 16" - 65 mm
  Industrieel
  A-Head 1"
  Rubber
  Roestvrij staal
  Auto, Moto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (hubs)
Headset
Handvat
Spaken
Buis
Kappen

                           

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen