Kostka - Street MAX G4 - Limited Edition

€299,00
Artikelnummer: 20340
Levertijd: 3-5 werkdagen

Limited Edition - Draagtas inbegrepen!


Zoals de naam al zegt, is deze footbike (16"/16") perfect voor straatverkeer. Het is heel snel, net als een kleine snelle vis die efficiënt rond verschillende obstakels zwemt. Maar het blijft hoe dan ook koel. Het ontwerp van de straat footbike KOSTKA STREET MAX is meestal gebaseerd op een korter dek en een minimale offset. Al deze elementen zorgen ervoor dat de KOSTKA STREET voor de footbike volledig controleerbaar en zeer wendbaar is. Het kortere dek biedt nog steeds voldoende ruimte om gemakkelijk af te duwen. Er is een versteviging op het onderste gedeelte van het dek waardoor het frame sterker is en beschermd tegen oneffenheden van het terrein.


Je zult tot tranen toe geroerd raken door het stevige rijgedrag van je footbike en dat allemaal dankzij de KOSTKA HK 6524FS naven op de industriële lagers, de resistente tweekamer Dragon velgen en de hoogwaardige Schwalbe Marathon Racer banden. Deze tranen zullen enerzijds worden veroorzaakt door de wind, maar ook door de vreugde aan de andere kant, omdat deze straat footbike één grote bundel van vreugde is.


Maar als je denkt dat het genoeg is voor het moment en je wilt weer stil staan, stop dan gewoon met het gebruik van de remmen Shimano 4000.


KOSTKA STREET is een volwassen footbike die geschikt is voor het straatverkeer. Je reist gemakkelijk en snel naar je werk, school of ergens anders mee. Er kan niet meer worden gewacht op een ritje met deze footbike!

Hoogte: 860 tot 900 mm
Lengte: 1480 mm
Gewicht: 8,2 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 16 inch
Achterwiel: 16 inch
Hoogte voetplank: 50 mm
Lengte voetplank: 350 mm
Wielbasis: 920 mm
Stuurbreedte: 615 mm
Remmen: Shimano 4000
Naaf: KOSTKA HK 6524 FS
Banden: Schwalbe Marathon Racer
Velgen: DRAGON dubbelwandig
Stuurpen: KOSTKA SK 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH 615-160 St
Voorvork: Rigid 16" - 65 mm
Lagers (naaf): NTN Japan (Industrieel)
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Verhard schuim
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Auto
Caps: Plastic Reflex
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen