Kostka - Street MAX G4 - Limited Edition

€299,00
Artikelnummer: 20340
Levertijd: 3-5 werkdagen

Limited Edition - Draagtas inbegrepen!


Zoals de naam al zegt, is deze footbike (16"/16") perfect voor straatverkeer. Het is heel snel, net als een kleine snelle vis die efficiënt rond verschillende obstakels zwemt. Maar het blijft hoe dan ook koel. Het ontwerp van de straat footbike KOSTKA STREET MAX is meestal gebaseerd op een korter dek en een minimale offset. Al deze elementen zorgen ervoor dat de KOSTKA STREET voor de footbike volledig controleerbaar en zeer wendbaar is. Het kortere dek biedt nog steeds voldoende ruimte om gemakkelijk af te duwen. Er is een versteviging op het onderste gedeelte van het dek waardoor het frame sterker is en beschermd tegen oneffenheden van het terrein.


Je zult tot tranen toe geroerd raken door het stevige rijgedrag van je footbike en dat allemaal dankzij de KOSTKA HK 6524FS naven op de industriële lagers, de resistente tweekamer Dragon velgen en de hoogwaardige Schwalbe Marathon Racer banden. Deze tranen zullen enerzijds worden veroorzaakt door de wind, maar ook door de vreugde aan de andere kant, omdat deze straat footbike één grote bundel van vreugde is.


Maar als je denkt dat het genoeg is voor het moment en je wilt weer stil staan, stop dan gewoon met het gebruik van de remmen Shimano 4000.


KOSTKA STREET is een volwassen footbike die geschikt is voor het straatverkeer. Je reist gemakkelijk en snel naar je werk, school of ergens anders mee. Er kan niet meer worden gewacht op een ritje met deze footbike!

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  860-900 mm
  1480 mm
  8.2 kg
  150 kg
  16"
  16"
  50 mm
  350 mm
  920 mm
  615 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 FS
  Schwalbe Marathon Racer
  Double Wall DRAGON
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 615-160 St
  Rigid 16" - 65 mm
  NTN Japan (Industrieel)
  A-Head
  Verhard schuim
  Roestvrij staal
  Auto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen