Kostka - Tour Max Fold G5

€639,00
Artikelnummer: 30841
Levertijd: 1-2 werkdagen

 

KOSTKA TOUR MAX FOLD G5

Opvouwbare footbike

Deze footbike geeft je alles, of je nu snel of langzaam rijdt. Het KOSTKA TOUR FOLD model, dat wordt beschouwd als een grote footbike, kan alles in de hele wereld bereiken. U kunt deze 26inch/20inch footbike binnen 30 seconden inklappen en gemakkelijk in uw auto laden. Dit alles is dankzij het VOUW en DRAAI vouwsysteem, in combinatie met het BREAK OFF ontgrendelingssysteem, voor de ontgrendeling van de achterremklauw.

Je zult ten volste genieten van je uitstapjes met de KOSTKA TOUR FOLD footbike. De fantastische kwaliteit wordt vooral mogelijk gemaakt door het frame-ontwerp - we hebben ons best gedaan toen we het aan het ontwikkelen waren. Als u hard afzet, ervaart u de soepele en extreem hoge snelheid - dankzij de Kostka HK 6524 RS naaf. De perfecte Schwalbe Marathon Racer banden, die de hoogwaardige dubbelwandige velgen bedekken, zorgen voor een comfortabele rit en zorgen ervoor dat je recht blijft rijden, zelfs op hoge snelheid.

Omdat deze opvouwbare footbike met grote wielen erg snel is, hebben we deze uitgerust met de efficiënte Shimano 4000 remmen, waarmee je ter plekke onmiddellijk kunt stoppen.

We wilden de levensduur van het frame verlengen, dus hebben we de onderkant van het deck uitgerust met speciale lasnaden en een versteviging. Deze elementen vangen de meeste botsingen met het terrein op en beschermen zo het frame tegen beschadiging, en het maakt het sterker.

Het KOSTKA TOUR FOLD model is een opvouwbare footbike voor volwassenen die zowel voor asfaltwegen als voor onverharde wegen geschikt is. Deze footbike zal je vriend zijn op zowel korte als lange trips en brengt het footbiking naar het volgende niveau - je zult het zeker leuk vinden en het zal je nooit vervelen!

 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Afstand voetplank - grond
Voetplank lengte
Voetplank hoogte
Wielbasis
 
  960 mm
  1720 mm
  10.2 kg
  150 kg
  26"
  20"
  50 mm
  420 mm
  76 mm
  1150 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 RS
  Schwalbe Marathon Racer
  Double Wall - DRAGON
  KOSTKA FL 2822 S
  KOSTKA FBH 620-50 Al
  Rigid 26" 65mm
  NTN Japan (Industrieel)
  A-Head
  Gehard Schuim
  Roestvrij Staal
  Auto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Stuurpen
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen