Kostka - Tour Max Fold G5

€499,00
Artikelnummer: 38019
Levertijd: 2-4 werkdagen

KOSTKA TOUR MAX FOLD G5

Opvouwbare footbike

Deze footbike geeft je alles, of je nu snel of langzaam rijdt. Het KOSTKA TOUR FOLD model, dat wordt beschouwd als een grote footbike, kan alles in de hele wereld bereiken. U kunt deze 26 inch/20 inch footbike binnen 30 seconden inklappen en gemakkelijk in uw auto laden. Dit alles is dankzij het VOUW en DRAAI vouwsysteem, in combinatie met het BREAK OFF ontgrendelingssysteem, voor de ontgrendeling van de achterremklauw.

Je zult ten volste genieten van je uitstapjes met de KOSTKA TOUR FOLD footbike. De fantastische kwaliteit wordt vooral mogelijk gemaakt door het frame-ontwerp. Als u hard afzet, ervaart u de soepele en extreem hoge snelheid - dankzij de Kostka HK 6524 RS naaf. De perfecte Schwalbe Marathon Racer banden, die de hoogwaardige dubbelwandige velgen bedekken, zorgen voor een comfortabele rit en zorgen ervoor dat je recht blijft rijden, zelfs op hoge snelheid.

Omdat deze opvouwbare footbike met grote wielen erg snel is, is deze uitgerust met de efficiënte Shimano 4000 remmen, waarmee je ter plekke onmiddellijk kunt stoppen.

Kostka wilde de levensduur van het frame verlengen, dus is de onderkant van het dek uitgerust met speciale lasnaden en een versteviging. Deze elementen vangen de meeste botsingen met het terrein op en beschermen zo het frame tegen beschadiging, en het maakt het sterker.

Het KOSTKA TOUR FOLD model is een opvouwbare footbike voor volwassenen die zowel voor asfaltwegen als voor onverharde wegen geschikt is. Deze footbike zal je vriend zijn op zowel korte als lange trips en brengt het footbiking naar het volgende niveau - je zult het zeker leuk vinden en het zal je nooit vervelen!

 

Hoogte: 960 mm
Lengte: 1720 mm
Gewicht: 10,2 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 26 inch
Achterwiel: 20 inch
Hoogte voetplank: 50 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1150 mm
Stuurbreedte:
Remmen: Shimano 4000
Naaf: KOSTKA HK 6524 RS
Banden: Schwalbe Marathon Racer
Velgen: DRAGON dubbelwandig
Stuurpen: KOSTKA FL 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH 620-75 Al
Voorvork: Rigid 26" - 65mm
Lagers (naaf): NTN Japan (Industrieel)
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Gehard Schuim
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Auto
Caps: Plastic Reflex
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen