Kostka - Tour Max (G5) Café Racer

Artikelnummer: 39470
Beschikbaarheid: Op bestelling
Levertijd: Op aanvraag

Maak kennis met de Kostka Café Racer, een stijlvolle footbike met een vintage look. Het is de meest relaxte manier om bij je favoriete café te komen, en om korte trips door de stad te maken. De Café Racer is gemaakt om je van elk moment te laten genieten, en om er terwijl je dat doet nog stijlvol uit te laten zien ook.

 

De Café Racer is gebaseerd op ons meest gewilde model: de Kostka Tour Max. Aan deze solide basis hebben we nog veel extra's toegevoegd, zoals bijvoorbeeld de originele spatborden met leren uiteinden, leren stuurgrepen, verchroomde accessoires, parelkleurige bowdenkabels en zowel voor- als achterlichten. Dankzij de lampen hoef je je in het donker geen zorgen meer te maken.

 

Zodra u zich voor de eerste keer afzet zult u er achter komen hoe goed de rijeigenschappen van deze footbike zijn. Dat komt onder andere door het verfijnde frame en door het grote 26 inch voorwiel. Hierdoor garanderen we een uitstekende stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden over oneven terrein.

 

Om de rit comfortabeler te maken hebben we ervoor gezorgd dat het been waar je je mee afzet minder makkelijk in contact komt met de footbike. Dit hebben we gedaan door het frame en de voorvork wat smaller te maken. De dubbelwandige DRAGON velgen, de roestvrijstalen spaken, de KOSTKA HK 6524 RS naaf en de industriële lagers zorgen voor nog meer snelheid en comfort. Remmen kan natuurlijk ook, dankzij de Shimano 4000 remmen sta je in een mum van tijd stil.

 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je met de onderkant van de voetplank ergens tegenaan botst. Om te voorkomen dat elke kleine botsing meteen desastreuze gevolgen heeft hebben we de onderkant van het frame en van de voetplank verstevigd met speciale lasnaden en stijvere materialen.

 

Café Racer is een rijk uitgeruste footbike die een modern sportontwerp combineert met elegantie in een lichte retrostijl. Het is een unieke manier van transport niet alleen op en neer naar het café, maar ook naar andere plekken. Wees niet bang om origineel te zijn.

 

Hoogte: 930 mm
Lengte: 1720 mm
Gewicht: 11,1 kg (met accessoires)
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 26 inch
Achterwiel: 20 inch
Hoogte voetplank: 40 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1150 mm
Stuurbreedte: 680 mm
Remmen: Shimano 4000
Naaf: KOSTKA HK 6524 RS
Banden: Deli Tire
Velgen: Dubbelwandig
Stuurpen: KOSTKA SK 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Voorvork: Rigid 26" - 65mm
Lagers (naaf): Industrieel
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Leer - vergrendeld
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Auto
Caps: Plastic Reflex
0 sterren op basis van 0 beoordelingen