Kostka - Tour Max G5

€499,00
Artikelnummer: 30476
Levertijd: 1-2 werkdagen

 

KOSTKA TOUR MAX G5

Een 26"/20" footbike voor toersteppers en recreanten.

Of je nu besluit om een leuke en makkelijke reis door de buurt te maken, of als je een heel eind verder wilt rijden, je krijgt altijd een geweldige unieke ervaring met de KOSTKA TOUR MAX G5. Je zult de wereld waarnemen in een nieuw licht, dus stap op en recht vooruit!

Zodra je voor het eerst op deze footbike stapt, maakt hij direct deel van je lichaam (en ziel). Je zult de KOSTKA TOUR MAX leuk vinden dankzij de precieze bestuurbaarheid en stabiliteit, zelfs op hoge snelheid. We hebben ernaar gestreefd om zowel het frame als de voorvork te optimaliseren met een nieuw, innovatief design.

De footbike heeft een 26" voorwiel waarmee je elke oneffenheid kunt overwinnen en zonder problemen op onverhard terrein kunt rijden. De Schwalbe Marathon Racer banden zorgen ervoor dat je recht blijft rijden. Ze passen het best op het gladde asfalt, maar onverharde wegen in de velden of bossen zijn ook geen probleem.

We hebben zowel het frame als de voorvork (ondersteund door de 65 mm wielnaaf) smaller gemaakt om het voetpedaal comfortabeler te maken, of je het nu gebruikt voor lange tochten of gewoon in recreatieve activiteiten. Deze constructie voorkomt dat het duwende been de footbike raakt en maakt de rit comfortabeler. Bovendien maken de dubbelwandige velgen met roestvrije spaken van Dragon en de Kostka HK 6524 RS wielnaaf in de industriële lagers de rit effectief, comfortabel en zeer snel.

Het kan gebeuren dat je iets raakt met het onderste deel van het dek, dat kan niet worden voorkomen... We probeerden het frame te beschermen tijdens deze botsingen om de levensduur te verlengen. Daarom hebben we speciale lasnaden en verstevigingselement aan het onderste deel van het dek toegevoegd, waardoor het voetpedaal ook sterker wordt.

Maar elke rit heeft een einde... Wanneer je wilt stoppen, gebruik dan gewoon de stabiele Shimano 4000 remmen.

De TOUR MAX footbike is perfect voor de toerist die van lange reizen houdt, maar ook voor kortere tochten in de buurt. Deze footbike, uitgerust met opblaasbare banden, is geschikt voor zowel asfalt als onverharde wegen, en zorgt ervoor dat je je nooit zal vervelen!

 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Afstand voetplank - grond
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur Breedte
 
  960 mm
  1720 mm
  9 kg
  150 kg
  26"
  20"
  50 mm
  420 mm
  1150 mm
  620 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 RS
  Schwalbe Marathon Racer
  Double Wall - DRAGON
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 620-50 Al
  Rigid 26" 65mm
  NTN Japan (Industrieel)
  A-Head
  Gehard Schuim
  Roestvrij Staal
  Auto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen