KOSTKA Tour Pro (G5)

€979,00
Artikelnummer: 34002
Levertijd: 3-5 werkdagen

Op verzoek van de klant bieden we de optie voor diverse kleurencombinaties. Als u een idee heeft voor uw PRO-kleurconfiguratie, neem dan gerust contact met ons op.
De standaard, de voorkant en het achterspatbord zijn inbegrepen.

De KOSTKA TOUR PRO footbike is het beste wat de footbiking industrie biedt. Het is nummer één onder de avonturiers - het beste voor wie het ware avontuur wilt ervaren! Geniet van elk moment, voel de adrenaline en je maak je dromen waar. De KOSTKA TOUR PRO voor volwassenen, uitgerust met 26 inch - 20 inch wielen, zorgt voor onvergetelijke momenten tijdens lange reizen, op asfalt, grind, bospaden, vlakke wegen of moeilijke afdalingen.

Of je nu in de buurt of ver weg rijdt, je voelt ervaart altijd de schoonheid van het footbiking, omdat dit model is gebouwd met zowel perfecte technologie als vakmanschap.

Dankzij de geoptimaliseerde rijeigenschappen kan de footbike gemakkelijk op zowel asfalt als op ruw terrein rijden en blijft hij altijd stabiel en gemakkelijk te besturen. Maar deze footbike past het best bij de bergen, waar hij uitblinkt tijdens het afdalen. Ook doet hij het goed op vlak terrein, zowel op asfalt als op onverharde wegen.

De KOSTKA TOUR PRO footbike overschrijdt alle categorieën - de dubbelwandige velgen zijn bedekt met de premium kwaliteit Schwalbe Marathon Supreme banden waarmee je altijd recht blijft rijden. Maak snelheid dankzij het versmalde frame en het ontwerp van de voorvork (bestaande uit de 80 mm Kostka HK 8024 DH wielnaaf met semi-keramische lagers) die voorkomt dat het duwende been de footbike raakt. Dankzij de naaf kunnen de wielen gemakkelijk draaien en kun je dus op een hoge snelheid footbiken. Als iets onverwachts de weg op rent of als u wilt stoppen en van het landschap wilt genieten, gebruik dan gewoon de Shimano 695 hydraulische schijfremmen.

Om de frameweerstand te vergroten tegen oneffenheden in het terrein, hebben we het onderste deel van het dek versterkt met een versteviging en speciale lasnaden. Deze elementen absorberen de meeste botsingen en verlengen zo de levensduur van het frame. Ze maken de constructie van de footbike ook stoerder.

Als laatste kan je de zelf de kleur van jouw Kostka footbike (gratis) kiezen, zodat je altijd een footbike hebt die bij je past.

KOSTKA TOUR PRO is gewoon het beste voertuig met perfecte rijeigenschappen en extra kwaliteiten die het zowel een goede berg- als toerfiets maken. Of je nu voor een rustige reis gaat of als je in extreme omstandigheden verkeert, het maakt het niet uit. Deze universele footbike laat je nooit in de steek.


 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Afstand voetplank - grond
Voetplank lengte
Voetplank hoogte
Wielbasis
Stuur Breedte
 
  960 mm
  1720 mm
  10.2 kg
  150 kg
  26"
  20"
  45 mm
  420 mm
  71 mm
  1150 mm
  620 mm
 
  Shimano 695
  KOSTKA HK 8024 DH
  Schwalbe Marathon Supreme
  Double Wall - XCO RIO
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 620-50 Al
  Rigid 26" 100mm
  Hybric-ceramic
  Kostka HSK 2834
  Leer
  Roestvrij Staal
  Auto
  Aluminium Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen