Kostka - Tour Star G4

€655,00
Artikelnummer: 25443
Levertijd: 3-5 werkdagen

 

KOSTKA TOUR STAR G4

Footbike KOSTKA 26“/20“ voor zowel asfalt als onverharde wegen.

De nieuwste editie van de KOSTKA TOUR STAR footbike wordt gekenmerkt door unieke kleurnuances - je kan simpelweg je ogen niet van het ontwerp afhouden.

Deze footbike voor zowel de verharde als onverharde wegen heeft een prachtig design. Dit ontwerp combineert glans met metaalverf, wat de wielnaaf, bidonhouder, stuurpen en de pluggen bedekt. De spatborden en de bidonhouder zijn inbegrepen in de prijs.

Met al deze kleurvariaties kan de KOSTKA TOUR STAR een elegante footbike voor dames worden, maar ook een stijlvolle footbike voor heren. Maar laat je niet misleiden! Dat het er mooi uit ziet, wil dit nog niet zeggen dat het breekbaar is! Integendeel, het is wild en bliksemsnel! De eigenschappen van deze footbike maken het uitstekend op asfalt, maar onverharde wegen in de velden of bossen zijn ook geen uitdaging.

Dit komt door het frameontwerp, waardoor de footbike stabiel en gemakkelijk te bedienen is. De Kostka HK 6524 FH wielnaaf met hybride semi-keramische lagers laat de wielen erg snel ronddraaien. Dus als je zin hebt om op volle snelheid te rijden, doe het dan gewoon! Je zult een comfortabele rit hebben dankzij de dubbelwandige BETTER velgen (ondersteund door Sapim spaken). De velgen zijn bedekt met hoogwaardige banden van Schwalbe Supreme, die bestand zijn tegen alle omstandigheden. Deze footbike voor volwassenen is uitgerust met grote wielen. Bovendien kan je dankzij zowel het frame als het ontwerp van de voorvork veilig afzetten zonder je afzettende been de footbike raakt. Misschien hoef je niet te vaak te stoppen, maar soms is het nodig. Je kunt dan volledig vertrouwen op de effectieve V-brakes Shimano XT remmen die ervoor zorgen dat de footbike na enkele centimeters stopt.

Om de weerstand tegen oneffenheden in het terrein te vergroten, hebben we het onderste deel van het dek versterkt met een verstevigingselement en speciale lasnaden. Deze upgrade beschermt niet alleen het frame, maar maakt het ook steviger.

Kortom, KOSTKA TOUR STAR is een fijne footbike met een uniek ontwerp en constructie, waarmee je op een elegante manier op zowel asfalt of onverharde wegen rijdt. 

 

 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Voetplank hoogte
Wielbasis
Stuur Breedte
 
  960 mm
  1720 mm
  9 kg
  150 kg
  26"
  20"
  50 mm
  420 mm
  76 mm
  1150 mm
  620 mm
 
  Shimano XT
  KOSTKA HK 6524 FH
  Schwalbe Marathon Supreme
  Double Wall - BETTER
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 620-50 Al
  Rigid 26" 65mm
  Hybric-ceramic
  KOSTKA HSK 2834
  Leer
  Roestvrij Staal
  Auto
  Aluminium Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen