Kostka Travel Max (G6)

Artikelnummer: 43280
Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Koop 2 voor €495,00 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 10 voor €439,00 per stuk en bespaar 20%

We hebben altijd een model staan om uit te proberen!

Onze steps zijn ook inclusief spatbordenset te leveren, kom langs in onze winkel voor meer informatie!

Of je nou van plan bent om een korte trip door de buurt te maken of om veel verder weg te gaan, de Kostka Travel Max (G6) zal je een onvergetelijke ervaring bezorgen! Je zult de wereld in een compleet nieuw licht zien, dus stap op, en recht zo die gaat!

De Kostka Travel modellen zijn gebaseerd op ons meest gewilde model, de Kostka Tour. We hebben echter het stuur aangepast, we hebben er een groter voorwiel op gezet en we hebben het frame wat verbeterd. Hierdoor is de Kostka Travel Max (G6) beter te controleren en heeft hij een betere stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden.

Voor verbeterde grip op niet al te zwaar terrein heeft deze footbike een 28 inch voorwiel zodat je zonder probleem over elke oneffenheid in het terrein rijdt. De Shwalbe Marathon Racer banden zijn het meest geschikt voor voor asfaltwegen, maar onverharde wegen zijn ook geen probleem. Doordat deze banden niet slippen en wegglijden op asfalt kun je met deze footbike als het regent beter je balans houden dan met welke andere footbike dan ook.

Het frame en de voorvork zijn smaller dan gebruikelijk zodat je afzetbeen tijdens het steppen de voetplank niet raakt. Je kunt eenvoudig hoge snelheden bereiken dankzij de Kostka HK 6524 RS naaf, de dubbelwandige velgen, de roestvrijstalen spaken en de industriële lagers. De onderkant van de voetplank is stijver dan normaal en is voorzien van speciale lasnaden zodat de Kostka Travel Max (G6) resistenter is tegen botsingen en daardoor langer mee gaat.

Deze footbike is uitgerust met het Kostka FBH 680-50 Al Wings stuur. Dit stuur is speciaal ontworpen voor footbikes. De handgrepen hebben speciale aanpassingen voor een verbeterde ergonomie, zodat je armen niet onnodig worden belast. Daardoor voelt het stuur een flink stuk comfortabeler aan. Remmen is geen enkel probleem dankzij de Shimano 4000 remmen.

De Kostka Travel Max (G6) met luchtbanden past perfect bij asfalt en onverharde wegen en is geschikt voor mensen van 1,70 meter en langer.

Hoogte: 1030 mm
Lengte: 1750 mm
Gewicht: 9,3 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 28 inch
Achterwiel: 20 inch
Hoogte voetplank: 50 mm
Lengte voetplank: 440 mm
Wielbasis: 1190 mm
Stuurbreedte: 680 mm
Remmen: Shimano 4000
Naaf: KOSTKA HK 6524 RS
Banden: Schwalbe Marathon Racer
Velgen: DRAGON dubbelwandig
Stuurpen: KOSTKA SK 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Voorvork: Rigid 28" - 65 mm
Lagers (naaf): Industrieel
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Gehard schuim - vergrendeld
Spaken: Roestvrij staal - zwart
Buis: Auto
Caps: Plastic reflex
0 sterren op basis van 0 beoordelingen