Kostka - Trip Max G5

€599,00
Artikelnummer: 32432
Levertijd: 1-2 werkdagen

 

KOSTKA TRIP MAX G5

Zoekt u een zeer grote footbike met grote wielen? De KOSTKA TRIP MAX is een toerfiets die geschikt voor lange rijders die graag langere tochten willen maken. Het belangrijkste kenmerk van deze footbike is het 28" voorwiel en een 24" achterwiel.

Zodra je voor de eerste keer aftrapt, zul je direct dol zijn op de buitengewone rijvaardigheid van deze footbike voor volwassenen! De KOSTKA TRIP MAX heeft een innovatief ontwerp om je stabiel en comfortabel te laten rijden. Kostka heeft lang en hard gewerkt om tot het perfecte ontwerp te komen.

De footbike heeft een 28" voorwiel waarmee je elke oneffenheid kunt overwinnen en zonder problemen op zacht terrein kunt rijden. De Schwalbe Marathon banden bieden een lage rolweerstand en een comfortabele rit - hun profiel is bestand tegen zowel asfalt als onverharde wegen (in het veld of in het bos).

We hebben zowel de frame als de voorvork van deze footbike (ondersteund door de 65 mm wielnaaf) smaller gemaakt om de footbike meer comfortabel te maken voor u, of u het nu voor lange ritten gebruikt of gewoon voor recreatieve activiteiten. Deze constructie voorkomt dat het duwende been de footbike raakt en maakt uw rit comfortabeler. Bovendien maken de dubbelwandige velgen met roestvrije spaken van Dragon en de Kostka HK 6524 RS wielnaaf in de industriële lagers de rit effectief, comfortabel en zeer snel.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je iets raakt met het onderste deel van het dek, dat kan niet worden voorkomen. We probeerden het frame tijdens deze botsingen te beschermen om de levensduur te verlengen. Daarom hebben we speciale lassen en een verstevigingselement aan het onderste deel van het dek toegevoegd, waardoor het footbike ook sterker is.

Maar elke rit heeft een einde... Wanneer je wilt stoppen, gebruik dan gewoon de stabiele Shimano 4000 V-brakes.

De footbike TRIP MAX is uitgerust om te worden gebruikt voor lange ritten. Maar het zal je ook niet teleurstellen op kortere tochten door de buurt! Deze footbike voor volwassenen, uitgerust met opblaasbare banden, past perfect voor zowel asfalt als onverharde wegen, en zorgt ervoor dat je je nooit zal vervelen! 

 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Afstand voetplank - grond
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  1000 mm
  1900 mm
  11 kg
  150 kg
  28"
  24"
  50 mm
  420 mm
  1250 mm
  620 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 RS
  Schwalbe Marathon
  Double Wall - DRAGON
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 620-50 Al
  Rigid 28" 65mm
  A-Head
  Verhard schuim
  Auto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Headset
Stuur handgrepen
Buis
Stuurkappen

                                               

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen