Kostka - Trip

€929,00
Artikelnummer: 26828
Levertijd: 3-5 werkdagen

 

KOSTKA TRIP

Vergeet die vervelende bagage die aan de voorvork van je footbike hangt en je constant in de weg zit. Neem mee wat je nodig hebt voor je reis en geniet van een comfortabele rit zonder belemmeringen! 

KOSTKA Trip Footbike is gebaseerd op de STAR modellijn. Het biedt de onderdelen die je gewend bent van deze modellen - Hybride KOSTKA naven, Shimano XT remmen - maar deze Limited Edition Footbike KOSTKA Trip heeft nog iets meer, en dat zijn de inbegrepen extra accessoires. De accessoires vormen een geavanceerd systeem van onderling verbonden tassen, die je zelfstandig kunt gebruiken in de stijl van bikepacking of footbikepacking. Het is een moderne stijl van zwaar reizen, waarbij de dragers minimaal of helemaal niet worden gebruikt. Alle accessoires worden direct op de footbike bevestigd, zodat je gemakkelijk de tassen kunt kiezen die je nodig hebt voor jouw reis en ze mee kan nemen.

Limited Edition Footbike KOSTKA Trip frame en voorvork zijn in matzwarte kleur geverfd. Accessoires en enkele andere componenten zijn geverfd in een glanzende rode kleur, wat de footbike een elegante uitstraling geeft.

Lederen handvatten met schuimzool zijn een ander stuk superieure apparatuur. De handvatten zijn verder verbeterd met hoorns, die in hetzelfde leren ontwerp met zachte basis zijn. Deze hoorns bieden een meer comfortabele houding tijdens elke rit. Ook biedt het de vermogen om de positie van de hand te veranderen zodat je enig mogelijkheid hebt om je handen te laten rusten. 

Hoe zit het met de wielen? Hybride KOSTKA naven met half keramische lagers (keramische ballen, stalen behuizing) HC 6803 2RS van het bedrijf NTN Baerings zijn recht gedraad op verdunde spikes van het bedrijf Sapim. En dan zijn er nog de dubbelwandige Schwalbe KOJAK velgen. Dit alles bij elkaar zorgt voor een lage rolweerstand. 

De expeditie set bestaat uit een praktisch spatbord en een geavanceerd systeem van tassen, die u afzonderlijk kunt gebruiken. Pak de tassen, pak al je spullen en maak je klaar om te reizen!Draagtas KOSTKA Trip FBH 26 XXL 

De elegante en functionele Draagtas Trip FBH 26 XXL is perfect voor elke footbiker. De tas kan op de stuurpen gemonteerd worden, en is groot genoeg voor je portemonnee, sleutels, mobiele telefoon, en zelfs een windjack of een snack. Je kan je smartphone opbergen onder de bovenste transparante klep, zodat je zelfs tijdens je reizen online kan blijven. 

De tas wordt met een metalen clip aan het stuur gefixeerd en is alleen voor KOSTKA stuurpennen gemaakt. Dankzij de metalen klinknagel, die in het onderste deel van de tas is genaaid, is snelle en eenvoudige montage mogelijk, zodat de rijder de tas makkelijk kan demonteren en overal mee naar toe kan nemen. 

Geschat volume: 2,7 liter Draagtas KOSTKA Trip TWIN XXL 

Elke goede footbike moet worden uitgerust met deze praktische en functionele KOSTKA Trip TWIN XXL tas. 

Snelle en eenvoudige (de-)montage is een groot voordeel van deze tas, waardoor de rijder de tas bij elke halte, winkel of restaurant snel los kan maken en mee kan nemen. De elegante KOSTKA TWIN tas wordt met klittenband op het frame bevestigd. De KOSTKA TWIN tas bestaat uit twee aparte zakken, gescheiden door een flessentas met een inhoud van 2,8 liter. De tas is groot genoeg om alle belangrijke alledaagse benodigdheden te bewaren, zoals voedsel en kleding. De bevestigingsbanden aan de voor- en zijkanten van de tas zijn voorzien van reflecterende elementen om zichtbaarheid te verhogen. 

Geschat volume: 2x 2,5 liter Draagtas KOSTKA Trip Box 

Een andere uitbreiding van jouw tassenarsenaal is de Draagtas KOSTKA Trip Box
Een praktische reistas met een ritssluiting aan beide zijden, waarin accessoires, reserveonderdelen, een waterfles en zelfs een slaapzak of boodschappen kunnen worden opgeborgen. 
Deze tas kan alleen op onze nieuwe KOSTKA Footbike Spatbord gemonteerd worden. Zonder dit spatbord is het monteren van de tas op de footbike onmogelijk. 
Monteer de tas op het spatbord door de tas over de bovenkant van het spatbord te haken met de gaten in de tas. Zet het dan vast met de split-spin in het onderste deel van de tas. Ook is de tas eenvoudig op elk moment te demonteren. 

Geschat volume: 4 liter

 

Draagtas Trip Plus Box 

Is de TWIN XXL maat niet genoeg voor jou? Met de Draagtas Trip Plus Box kan je heel eenvoudig je capaciteit verhogen. Klik de Trip Plus Box simpelweg op de TWIN XXL tas en je bent klaar om te gaan! 

Geschat volume: 1,3 literKOSTKA Footbike Spatbord
 

Het KOSTKA Spatbord is alleen bedoeld voor footbikes, met een radicaal ander ontwerp dan de meest gebruikte spatborden. Het KOSTKA Spatbord is niet alleen een nuttige aanvulling op elke footbike, maar maakt het ontwerp van de footbike ook compleet. 

Je kan het spatbord eenvoudig aan het frame bevestigen dankzij twee gaten die in de montagegaten van de bidonhouder passen. Maar maak je geen zorgen, dat betekent niet dat je je bidonhouder kwijtraakt. Het spatbord is zo ontworpen dat je de bidonhouder op het spatbord kan monteren.


 

 

                                        

SPECIFICATIES  
Hoogte   960 mm
Lengte   1730 mm
Gewicht   11 kg
Laadvermogen van frame   150 kg
Voorwiel grootte   26"
Achterwiel grootte   20"
Vrije hoogte van voetplank
  50 mm
Voetplank lengte   420 mm
Voetplank hoogte
  76 mm

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen