Kostka - Twenty MAX Fold Dog G5

€629,00
Artikelnummer: 30970
Levertijd: 2-5 werkdagen

 

Met de KOSTKA TWENTY MAX FOLD DOG footbike kunnen jij en je hond een buitengewoon avontuur beleven. 

Voor een interessant avontuur hoef je niet alleen in de buurt te rijden. De opvouwbare constructie van deze footbike vergemakkelijkt het transport. Je kunt de hele footbike binnen 30 seconden inklappen. Dan kan je het in de auto, bus of trein plaatsen en kan je reizen waar en wanneer je maar wilt. 

De KOSTKA TWENTY MAX FOLD DOG heeft een geoptimaliseerde frameontwerp en een vernieuwde voorvork - wat je zeker zal merken tijdens het rijden op onverhard terrein. En deze footbike met 20inch wielen is ook erg snel. De afstand tussen het dek en de grond is verhoogd, en in combinatie met het profiel van de banden betekent dit dat de footbike verschillende terreinen aan kan. Soms raak je toch een hobbel - daarom hebben we de onderkant van het dek uitgerust met speciale versterkende lasnaden die elke botsing absorberen en zo de levensduur van het frame verlengt. Deze upgrades maakt deze footbike geschikt voor zowel bospaden als onverharde wegen. 

Het smallere frame en het ontwerp van de voorvork voorkomen dat het duwende been de footbike raakt. U kunt dus zonder zorgen afzetten. Met de speciale Kostka HK 6524 RS wielfnaaf kun je snel en prettig rijden. Maar voor het geval het te veel zou zijn, kunt u altijd langzamer rijden met de effectieve Shimano 4000 remmen. 

Deze footbike wordt ook geleverd met een veer en een elastische hondenriem. Dus span je hond voor, stap op het dek en laten we op avontuur gaan! 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Afstand voetplank - grond
Voetplank lengte
Voetplank hoogte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  940 mm
  1565 mm
  10.5 kg
  150 kg
  20"
  20"
  50 mm
  420 mm
  76 mm
  1080 mm
  615 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA HK 6524 RS
  Schwalbe Black Jack
  Double Wall DRAGON
  KOSTKA FL 2822 S
  KOSTKA FBH 615-160 St
  Rigid 20" - 65 mm
  NTN Japan (Industrieel)
  A-Head
  Verhard schuim
  Roestvrij staal
  Auto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                             

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen