Kostka - Twenty MAX

€429,00
Artikelnummer: 20676
Levertijd: 2-5 werkdagen

 

Als u op zoek bent naar een combinatie van behendigheid en snelheid, is KOSTKA TWENTY MAX de juiste keuze. Twee 20 inch wielen zorgen ervoor dat je recht blijft rijden, zonder aan behendigheid te verliezen. Het is voornamelijk bedoeld voor korte en lange ritten, ook op onverharde wegen. Het is echter ook geschikt voor het stadsverkeer. 

De MAX model serie footbikes zijn middenklasse modellen voor de gemiddelde footbiker en voor dagelijkse training en uitstapjes.  
Zijn uitstekende kwaliteiten - zoals goede besturing en stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden - zijn te danken aan het vernieuwde frame en de innovatieve voorvork. Het frame en de voorvork zijn smaller, waardoor je been de footbike bij het afzetten niet raakt. Uitstekend rijcomfort wordt gegarandeerd door wielen met roestvrijestalen spaken op dubbelwandige Dragon velgen en naven op industriële lagers.  
Snelheid, comfort en veiligheid worden geboden door de eersteklas Schwalbe Marathon Racer banden en de Shimano 4000 remmen. De kabel is gecoat met een NANO laag, waardoor de achterrem sneller en soepeler werkt.

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
 
  940 mm
  1565 mm
  8.7 kg
  150 kg
  20"
  20"
  50 mm
  420 mm
 
  Shimano 4000
  KOSTKA 65 mm
  Schwalbe Marathon Racer
  Double Wall
  KOSTKA
  Auto, Moto
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Stuurpen
Buis

           

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen