KOSTKA Twenty Pro (G5)

€969,00
Artikelnummer: 34001
Levertijd: 3-5 werkdagen

Op verzoek van de klant bieden we de optie voor elke kleurencombinatie. Als u een idee heeft over uw PRO-kleurconfiguratie, neem dan gerust contact met ons op.
De standaard, langs de voorkant en het achterspatbord zijn inbegrepen.

Sportieve volwassen footbike met Shimano 695 schijfremmen.

De beste van de TWENTY serie. De footbike KOSTKA TWENTY PRO combineert snelheid, sportieve behendigheid en elegantie. Of u nu voor een kortere of langere reis gaat, op de weg of op het bospad bent, voor deze footbike met 20 inch wielen, is dit geen probleem.

Hij kan klein zijn, maar zijn hart is groot en dapper. Deze footbike zal geen extreme omstandigheden schuwen. Integendeel, hij verlangt naar avontuur! Dus stap op, zet af en verken de wereld!

De KOSTKA TWENTY PRO footbike heeft een perfecte constructie - daar hebben we ons best op gedaan. Zodoende zult u versteld staan ​​van de verfijnde rijeigenschappen. Het geoptimaliseerde frameontwerp en de 20 inch wielen zorgen voor de genoemde behendigheid. De wielen zijn uitgerust met de perfecte naaf (Kostka HK 8024 DH met semi-keramische lagers), waarmee je op volle snelheid kunt rijden. Dus als je erop stapt, kost niet veel tijd voordat je snel gaat!

Maar wees niet bang... De KOSTKA TWENTY PRO footbike is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano 695 die effectief en op elk moment stoppen. Ze zullen je nooit in de problemen brengen. Op elk soort pad - fietspaden of onverharde wegen - kunt u vertrouwen op de robuuste, dubbelwandige RDX velgen en de eersteklas Schwalbe Marathon Supreme banden. Deze banden werden gekozen als een universele variant voor elk type oppervlak. KOSTKA TWENTY PRO is dus perfect voor zowel verharde als onverharde wegen. Of je nu bergafwaarts in de bergen gaat of in de stad rijdt, deze footbike kan alles aan.

Tijdens het rijden voelt u zich comfortabeler omdat het versmalde frame voorkomt dat het duwende been de footbike raakt. Het frame zelf wordt beschermd door speciale lasnaden en een versteviging, wat de constructie van de footbike steviger maken en die alle botsingen met de oneffenheden van het terrein absorberen.

KOSTKA TWENTY PRO is gewoon de beste footbike van de TWENTY serie. Het kan alles en voldoet aan al uw eisen, zowel op asfalt als op zacht terrein. De brede inzetbaarheid kan u overal brengen.

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Voetplank hoogte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  940 mm
  1565 mm
  9.8 kg
  150 kg
  20"
  20"
  45 mm
  420 mm
  71 mm
  1080 mm
  615 mm
 
  Shimano 695
  KOSTKA HK 8024 DH
  Schwalbe Marathon Supreme
  Double Wall - XCO RIO
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 615-160 St
  Rigid 20" - 100 mm
  Hybric-ceramic
  Kostka HSK 2834
  Leer
  Roestvrij staal
  Auto
  Aluminium Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen