KOSTKA Twenty Pro (G5)

€969,00
Artikelnummer: 34001
Levertijd: 2-5 werkdagen

Op verzoek van de klant bieden we de optie voor elke kleurencombinatie. Als u een idee heeft over uw PRO-kleurconfiguratie, neem dan gerust contact met ons op.
De standaard, langs de voorkant en het achterspatbord zijn inbegrepen.

Sportieve volwassen footbike met schijfremmen.

De beste van de TWENTY serie. De footbike KOSTKA TWENTY PRO combineert snelheid, sportieve behendigheid en een waardige elegantie. Als u voor een kortere of langere reis gaat, of u nu op de weg of op het bospad bent, deze footbike, met de 20"×20" wielen, is dit geen probleem.

Hij kan klein zijn, maar zijn hart is groot en dapper, hij zal geen extreme omstandigheden schuwen. Integendeel, het verlangt naar avontuur! Dus stap op, trap af en laten we rijden om de wereld te verkennen.

De footbike KOSTKA TWENTY PRO heeft een perfecte constructie - we hebben geprobeerd ons uiterste best te doen in onze werkplaats. Zodoende zult u versteld staan ​​van de verfijnde rijeigenschappen. Het geoptimaliseerde frameontwerp en de 20" wielen zorgen voor de genoemde behendigheid. De wielen zijn uitgerust met de perfecte naaf, Kostka HK 8024 DH met semi-keramische lagers, waarmee je op volle snelheid kunt rijden. Dus als je erop stapt, kost het niet veel tijd om de volledige snelheid te bereiken! Maar wees niet bang... De footbike KOSTKA TWENTY PRO is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano 695 die effectief en op elk moment stoppen. Ze zullen je nooit in de problemen brengen. Op elke manier van het pad - fietspaden of onverharde wegen - kunt u vertrouwen op de robuuste, dubbelwandige velgen RDX en de eersteklas banden Schwalbe Marathon Supreme. Deze banden werden gekozen als een universele variant voor elk type oppervlak. KOSTKA TWENTY PRO past dus perfect voor beide wegen of bospaden of andere soorten onverharde wegen. Het gaat probleemloos tijdens bergafwaarts rijden in de bergen, maar het is ook handig in de stad.

Tijdens het rijden voelt u zich comfortabeler omdat het vernauwde frame voorkomt dat het duwende been de footbike raakt. Het frame zelf wordt beschermd door het speciale lassen en een versteviging, wat de componenten zijn die de constructie van de footbike harder maken en die alle botsingen absorberen met de oneffenheden van het terrein.

KOSTKA TWENTY PRO is gewoon de beste footbike van de TWENTY serie. Het behandelt alles - het voldoet aan uw eisen, zowel op asfalt als op zacht terrein. De brede inzetbaarheid ervan kan u overal brengen.

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Voetplank hoogte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  940 mm
  1565 mm
  9.8 kg
  150 kg
  20"
  20"
  45 mm
  420 mm
  71 mm
  1080 mm
  615 mm
 
  Shimano 695
  KOSTKA HK 8024 DH
  Schwalbe Marathon Supreme
  Double Wall - XCO RIO
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 615-160 St
  Rigid 20" - 100 mm
  Hybric-ceramic
  Kostka HSK 2834
  Leer
  Roestvrij staal
  Auto
  Aluminium Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen