Kostka - Twenty Star G4

€655,00 €549,00
Artikelnummer: 25444
Levertijd: 2-5 werkdagen

Special Edition uitgave van de Kostka Twenty Star G4, nu nog maar €549,- 

Op = op!

Snel, vakkundig en in stijl! Dat is de manier om zowel lange als korte ritten te rijden, op asfalt of onverharde wegen, in de stad of in de bergen. De Footbike KOSTKA TWENTY STAR is de sleutel tot de ideale rit. 

Laat je verrassen door het kleurrijke ontwerp dat matte en lichte tinten combineert. De mat tinten bedekken het frame en de voorvork en de heldere tinten (metallic lak) bedekken de wielnaaf, bidonhouder, stuurpen en de pluggen. Alle genoemde componenten, zoals de spatborden en de bidonhouder zijn inbegrepen in de prijs. Als je op zoek bent naar een footbike (met 20banden) met een uniek gekleurd ontwerp, bent u op de juiste plek. Bovendien ziet deze footbike er niet alleen goed uit, hij rijdt ook nog eens perfect.

De KOSTKA TWENTY STAR rijdt zo fijn dankzij het frameontwerp dat nauwkeurige besturing en goede stabiliteit mogelijk maakt, zelfs bij hoge snelheden. 
En er zal geen enkel probleem zijn om de hoge snelheid te bereiken. Als je afzet, zal niets je stoppen, behalve je uithoudingsvermogen. De footbike is uitgerust met 20" wielen met de smalle Kostka HK 6524 FH naaf met semi-keramische lagers. Eersteklas Schwalbe Marathon Supreme banden, perfect voor zowel asfalt als onverharde wegen, helpen je binnen no time op snelheid te komen. Deze banden bedekken de duurzame dubbelwandige BETTER velgen. De velgen worden ondersteund met Sapim spaken. Met deze wielen scheur je over de weg! Maar af en toe moet zelfs de meest opwindende rit worden gestopt. Gebruik gewoon de effectieve Shimano XT remmen - hun effect is verbeterd met een unieke, extra dunne laag bekleding. 

We zijn ook niet vergeten te denken aan uw comfort. Zowel het frame als de voorvork zijn smaller dan normaal ontworpen. Hierdoor raakt het duwende been de footbike niet, waardoor u zich de hele tijd comfortabel op de weg voelt. En omdat het onderste deel van het dek een verstevigingselement en speciale lasnaden heeft, hoeft u niet bang te zijn voor de staat van uw footbike als u iets raakt. Dit ontwerp verlengt de levensduur van het frame en maakt het strakker. 

De KOSTKA TWENTY STAR footbike is perfect voor zowel asfalt als voor onverharde wegen, met een prachtig ontwerp dat prettig rijdt. 
Aarzel dus niet langer en ga op pad!

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Voetplank hoogte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  940 mm
  1565 mm
  8.6 kg
  150 kg
  20"
  20"
  50 mm
  420 mm
  76 mm
  1080 mm
  615 mm
 
  Shimano XT
  KOSTKA HK 6524 RS
  Schwalbe Marathon Supreme
  Double Wall BETTER
  KOSTKA SK 2822 S
  KOSTKA FBH 615-160 St
  Rigid 20" - 65 mm
  Hybric-ceramic
  KOSTKA HSK 2834
  Leder
  Roestvrij staal
  Aluminium Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Stuurkappen

                                                 

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen