Over ons

Over ons

Kostka is een Europees merk, opgericht in 1992 in Tsjechië. In Europa is Kostka reeds jaren marktleider. Sinds de introductie van Kostka in de Benelux (2015) is deze ook hier niet meer weg te denken.

Vanuit Hasselt (OV) bedienen we als importeur alle winkeliers in de Benelux. Bij uw dealer/ winkelier kunt u terecht voor een testrit, aankoop, service/onderhoud en eventueel garantie.

 

Onze producten

Ons assortiment bestaat uit Kostka footbikes (ook wel Steps of Scooters genoemd) en alle accessoires & onderdelen die erbij horen.

Kostka is niet zomaar een merk footbikes. Bij Kostka zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en zult u dan ook altijd de nieuwste en beste onderdelen op de step vinden.

Alle footbikes worden in Tsjechië geproduceerd, voorgemonteerd en verpakt voor transport naar Nederland.

In diverse landen in Europa is de step een heel populair vervoersmiddel, aangezien het heel gemakkelijk overal mee te nemen is. Ook is het heel makkelijk om te gebruiken en heeft het veel voordelen ten opzichte van de fiets.

Naast de step verkopen wij ook veel accessoires voor de footbikes, hierbij kun je denken aan, verlichting, spatborden, tassen, kleding en nog veel meer.

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons heel hoog aangeschreven, daarom is onze prijs-kwaliteit verhouding ten opzichte van andere merken zeer goed. Wij denken graag altijd mee met de wensen van onze klanten en hebben daarom ook heel veel variatie en mogelijkheden in de verkoop van onze footbikes.

 

 

 

Service

Bij Kostka vinden we service heel belangrijk, we hebben de specificaties van iedere step heel uitgebreid op onze website staan. Ook zijn deze terug te vinden in onze brochures, welke u kunt afhalen bij een van onze dealers.

U bent welkom in de winkels waar u onze producten kunt zien en uitproberen. Onze winkeliers laten u graag uitgebreid alle mogelijkheden van Kostka footbikes zien. Voor advies kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen, via telefoon of email, maar u bent ook welkom in Hasselt (OV) (op afspraak), waar onze medewerkers u uitgebreid kunnen voorlichten.

 

Kostka Nederland
Nieuwstraat 5
8061GP Hasselt (OV)
Tel. 038-2022624
  06-83859932
[email protected]

KvK nummer: 69578389
BTW nr.: NL 8579.26.068.B01
Rek nr.: ING Bank 7.01.42.02
IBAN: NL80INGB0007014202