Over ons

Over ons
Kostka is een Europees merk, opgericht in 1992 in Tsjechië. In Europa is Kostka reeds jaren marktleider. Sinds de introductie van Kostka in de Benelux (2014) is deze ook hier niet meer weg te denken.

Vanuit Hasselt (OV) bedienen we als importeur al onze wederverkopers in de Benelux en daarbuiten.

Wil je als consument rechtstreeks bestellen en ben je ook handig met monteren? Dan kan dit extra voordelig online in onze webshop, uw step wordt wel geleverd in een doos en u dient deze zelf te monteren. Tegen een vergoeding kunnen we deze uiteraard ook gemonteerd bij u thuis leveren: zie winkelwagen
Wil je liever eerst een proefrit maken en verschillende modellen vergelijken? Dan kan dit bij onze winkel! Hier kan je langskomen voor een testrit en eventueel aankoop. De step leveren we dan wel tegen adviesprijs, maar ook geheel rijklaar en afgesteld.

Onze producten
Ons assortiment bestaat uit Kostka footbikes (ook wel Kostka steps of Kostka scooters genoemd) en alle accessoires & onderdelen die erbij horen.
De Kostka footbike is niet zomaar een merk step. Bij Kostka zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en zult u dan ook altijd de nieuwste en beste onderdelen op de step vinden.
Alle steps worden in Tsjechië geproduceerd, voorgemonteerd en verpakt voor transport naar Nederland.
In diverse landen in Europa is de step een heel populair vervoersmiddel, aangezien het heel gemakkelijk overal mee te nemen is. Ook is het heel makkelijk om te gebruiken en heeft het veel voordelen ten opzichte van de fiets.
Naast de step verkopen wij ook veel accessoires voor de steps, hierbij kun je denken aan, verlichting, spatborden, tassen, kleding en nog veel meer.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons heel hoog aangeschreven, daarom is onze prijs-kwaliteit verhouding ten opzichte van andere merken zeer goed. Wij denken graag altijd mee met de wensen van onze klanten en hebben daarom ook heel veel variatie en mogelijkheden in de verkoop van onze footbikes.

 

 

 

Service
Bij Kostka vinden we service heel belangrijk, we hebben de specificaties van iedere step heel uitgebreid op onze website staan. 

U bent welkom in de winkel waar u onze producten kunt zien en uitproberen. We laten u graag uitgebreid alle mogelijkheden van onze Kostka steps zien. Voor advies kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen, via telefoon of email, maar u bent ook welkom in Hasselt (OV) (op afspraak), waar onze medewerkers u uitgebreid kunnen voorlichten.

Kostka Nederland
Nieuwstraat 5
8061GP Hasselt (OV)
Tel. 038-7856883
[email protected]

Whatsapp via 06-57072171

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 9:30 - 17:00 uur
Woensdag: 9:30 - 17:00 uur
Donderdag: 9:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur

LET OP: Om er zeker van te zijn dat iemand aanwezig is om u te kunnen helpen is het handig om vooraf even te bellen/ een whatsapp bericht te sturen.

KvK nummer: 69578389
BTW nr.: NL 8579.26.068.B01
Rek nr.: ING Bank 7.01.42.02
IBAN: NL80INGB0007014202