Informatie

Remmen


V-Brakes

 

Promax

 

Promax
Basis (maar efficient) V-brakes gebruikt voor de FUN footbike serie.
 

 

 

 

 

 

 

Shimano 4000

 

Shimano 4000 
De hoogwaardige remmen Shimano 4000 bieden de maximale veiligheid en het precieze remmende effect. De ergonomische remhendels zijn zeer comfortabel. Het effect van deze remmen is bewezen door jarenlange ervaring.

 

 

 

 

 

 

Shimano XT

 

Shimano XT
De eersteklas remmen Shimano XT zorgen voor een perfect vertragingseffect. De ergonomische hendels met een reisregelaar zorgen voor een nog vlottere bediening en een verhoogde remkracht - ze laten u nooit in de steek!

 

 

 

 

 

Schijfremmen 


Shimano 395 

 

Shimano 395
Standaard hydraulische schijfremmen Shimano. De remmen warmen de velg niet op. Minerale olie zorgt voor een absoluut soepele werking. Het verlagingseffect kan nauwkeurig worden opgeteld. De schijfremmen zijn zeer vlekbestendig.

 

 

 

 

Shimano 615

 

Shimano 615
Zeer efficiënte hydraulische remmen. De Shimano 615 bieden een betrouwbaar vertragingseffect, zelfs tijdens extreme afdalingen - omdat de velg niet is opgewarmd. Minerale olie zorgt voor een absoluut soepele werking. Het verlagingseffect kan nauwkeurig worden opgeteld. De schijfremmen zijn zeer vlekbestendig.

 

 

 

Shimano 7000

 

Shimano 7000
Extreem efficiënte en duurzame Shimano 7000 schijfremmen met koeler voor de meest veeleisende toepassingen en extreme afdalingen. De schijf is uitgerust met Ice technologie (aluminium tussen de koeler) die de warmte afvoert en opwarming van het naaflager voorkomt. De rem koeler zorgt voor een perfecte koeling. De zuigers in de rem zijn keramiek, geven geen warmte af. Gesinterde pads - na het verwarmen neemt hun remeffect toe.