e-footbike Kostka e-Hill Max (E2)

Artikelnummer: 42260
Levertijd: 1 tot 4 werkdagen

Stap een nieuwe wereld van footbiking binnen met de e-Hill MAX! Deze elektrisch aangedreven footbike voor volwassenen is uitstekend geschikt voor een vlug ritje, maar geeft ook een fantastische gebruikservaring op langere afstanden. Via sensoren in de naaf reageert de step intelligent op je bewegingen en waar nodig assisteert hij met zijn elektrische motor. Via de mobiele app kun je zelfs de prioriteiten van de motor veranderen!

De e-Hill MAX is uitgerust met regeneratief remmen. Op deze manier worden bij remacties (of bergafwaarts rijden) stukjes energie aan de accu teruggeven zodat hij langer meegaat op een lading. In PEDELEC-stand komt deze 160Wh lithium accu makkelijk 50 km ver!

Liever eens wat beweging? Ook dat is geen probleem! De kracht waarmee de motor assisteert is aan te passen zodat de e-Hill MAX verandert van een gemakkelijk hulpstuk in een sportstep. En dankzij het ergonomische Kostka FBH 680-240 St stuurwiel worden je armen bij elke soort gebruik niet onnodig belast. De uiteindes zijn zo vormgegeven dat ze een natuurlijke polshouding en greep ondersteunen.  

De step heeft een voorwiel van 20" en een 16" achterwiel. Gecombineerd met de Schwalbe Marathon Racer banden kun je je hiermee probleemloos verplaatsen over oneffenheden en een lichtelijk ruwe ondergrond. De banden zijn gemaakt voor glad asfalt, maar zijn ook goed in staat je in een rechte lijn te houden in bossen en velden. Ook als de voetplank hier per ongeluk door iets geraakt wordt is er geen probleem, want deze hebben we onderaan verstevigd en voorzien van speciale lasnaden. Ook het frame is hier op berekend.

De twee-kamervelgen van het type Dragon zijn voorzien van roestvrijstalen spaken en gedraaid remoppervlak. De voorwielnaaf (Kostka HK 6524 RS) heeft lagers van industriële kwaliteit, wat bijdraagt aan soepele, vlotte en comfortabele rij-eigenschappen. Met de Shimano schijfremmen sta je bovendien altijd binnen mum van tijd stil, zodat elke rit niet alleen leuk maar ook veilig blijft!

Voor meer informatie over e-footbikes, zie onze infopagina.

Hoogte: 1020 mm
Lengte: 1470 mm
Gewicht: 11,9 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 20 inch
Achterwiel: 16 inch
Hoogte voetplank: 50 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1040 mm
Stuurbreedte: 620 mm
Batterij: Li-ion (160 Wh, 5.3 Ah, 33.6 V)
Vermogen motor: 250 W (Borstelloos)
Max. snelheid: 20 -25 km/u
Oplaadtijd: +- 2,5 uur
Bereik: +- 50 km (PEDELEC)
Remmen: Shimano 4000
Naaf: KOSTKA HK 6524 RS
Banden: Schwalbe Marathon Racer
Velgen: DRAGON dubbelwandig
Stuurpen: KOSTKA SK 2822 S
Stuur: KOSTKA FBH 620-240 St
Voorvork: Rigid 20" - 65 mm
Lagers (naaf): Industrieel
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Verhard schuim - vergrendeld
Spaken: RVS
Buis: Auto
Caps: Plastic reflex
0 sterren op basis van 0 beoordelingen