Kostka - Monster MAX G5

Artikelnummer: 34330
Beschikbaarheid: Op bestelling
Levertijd: Op aanvraag

 

Overkom obstakels en ga ver op reis (of op zijn minst naar de gewenste bestemming)! Laten we op pad gaan, of het nu in de beschaving is of in de wildernis… De KOSTKA MONSTER is een terrein footbike voor volwassenen die elke oneffenheid op het terrein absorbeert. Het is een gevreesd monster - oprukkende wortels, stof, modderige plassen of rotsen zijn er geen partij voor! 

De KOSTKA MONSTER is perfect voor bospaden, maar is ook een geweldige downhill-footbike. Dit stevige voertuig is overal klaar voor - zelfs sneeuw. Dus als je van adrenaline-gevulde activiteiten houdt, is dit de juiste keuze voor jou. 

De footbike rijdt zonder problemen op het terrein, omdat hij is uitgerust met monsterlijke wielen met ultrabrede 4 inch banden. De Kostka HK 1532 DS wielfnaaf met 12as maakt de wielconstructie sterker. Maar als je wilt stoppen, kan je volledig vertrouwen op de Shimano 615 hydraulische schijfremmen. En het laatste en het beste ding - de kers op de taart - is het unieke, verfijnde frame, dat de footbike perfect geschikt maakt voor de zwaarste omstandigheden. 

De KOSTKA MONSTER footbike met terreinwielen is als een roofdier, en de uitdagingen van het moeilijke terrein zijn zijn prooi - en het vraagt om meer! 

 

Hoogte: 1080 mm
Lengte: 1920 mm
Gewicht: 15,5 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 26 inch
Achterwiel: 20 inch
Hoogte voetplank: 160 tot 170 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1270 mm
Stuurbreedte: 720 mm
Remmen: Shimano m615
Naaf: KOSTKA HK 1532 DS
Banden: 4" Fat
Velgen: Wide
Stuurpen: BBB 31.8
Stuur: BBB RISER
Voorvork: Rigid 26" - 150 mm
Lagers (naaf): NTN Japan (Industrieel)
Balhoofd: KOSTKA HSK 2834
Stuurgrepen: Rubber
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Auto
Caps: Plastic non-Reflex
0 sterren op basis van 0 beoordelingen