Kostka - Racer Pro G5

€759,00
Artikelnummer: 31893
Levertijd: 1-2 werkdagen

 

KOSTKA RACER PRO G5

Sport footbike voor zowel training als racen 

De sport is de beste, vooral footbiking! De sport footbike KOSTKA RACER PRO is een geweldige buddy voor actieve rust en je race-kans op hetzelfde moment, omdat het ontwerp is gebaseerd op de racing carbon model Racer CTi. Onderweg zult u de verhoogde stijfheid en sterkte waarderen - de prestaties die het u gemakkelijk maken om optimaal te profiteren. Trap af, meter voor meter, bliksemsnel, in de richting van de finishlijn naar het stadium van de winnaar. 

Deze 28"/24" footbike heeft niet alleen grote wielen, maar heeft ook vele innovaties die een perfecte en zorgeloze rit zonder beperkingen mogelijk maken. De betere rijeigenschappen van de Footbike KOSTKA RACER PRO worden geleverd door: stijfheid, verlaagd frame en de bodemvrijheid van het deck, grotere ruimte om te duwen, verbeterde spin en handigheid. Zodra je op deze footbike stapt, zullen zijn eigenschappen hun weg vinden naar je hart en daar voor altijd blijven... 

Het rijcomfort wordt ook geboden door het versmalde dek, waardoor het contact van de rijder met de footbike tot een minimum wordt beperkt. De wielen van de footbike zijn speciaal ontwikkeld voor het footbiken, ze hebben een hoge stijfheid en dankzij hun lage rolweerstand (geleverd door de racebanden van Schwalbe Durano) worstelt u alleen met de windscherm en uw eigen uithoudingsvermogen. Speciaal voor de doeleinden van de sport footbiking hebben we de hub Kostka HK 1020 RH / HK 6520 RH op industriële lagers ontworpen. 

Maar het is niet altijd mogelijk om botsingen tussen footbikes en ongelijkheden op het terrein te voorkomen. Daarom hebben we de onderkant van het dek uitgerust met een speciaal las- en verstijvingsmechanisme. Deze elementen beschermen het frame zelf en verlengen de levensduur ervan aanzienlijk (en maken het tegelijkertijd sterker).

En er is nog een even belangrijk kenmerk de zeer betrouwbare remmen Shimano 105, waarvan het hoge rendement wordt gegarandeerd door de nauwkeurig bewerkte zijvlakken van de dubbelwandige velgen Remerx Alcyon.

KOSTKA RACER PRO is een volwassenen straat footbike die tot in de kleinste details is verfijnd en bestemd is voor snelle races... en met de ambitie om te winnen. 

 

 

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Vrije hoogte van voetplank
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur breedte
 
  940 mm
  1800 mm
  7.7 kg
  150 kg
  28"
  24"
  35 mm
  420 mm
  1170 mm
  500 mm
 
  Shimano 105
  KOSTKA HK 1020 RH/HK 6520 RH
  Schwalbe Durano
  Double Wall - ALCYON
  Force Teamlight 130
  KOSTKA FBH Racer Ergo
  Road - Aluminium
  Hybric-ceramic
  A-Head
  Grip
  Roestvrij staal
  Velo ventilek
  Plastic
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Lagers (naaf)
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                               

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen