Kostka - Racer Pro G5

Artikelnummer: 31893
Levertijd: 1 werkdag

 

KOSTKA RACER PRO G5

Sportfootbike voor zowel training als racen 

De sport is de beste, vooral footbiking! De sportfootbike KOSTKA RACER PRO is een geweldige buddy voor actieve rust en je race-kans op hetzelfde moment, omdat het ontwerp is gebaseerd op de racing carbon model Racer CTi. Onderweg zult u de verhoogde stijfheid en sterkte waarderen - de prestaties die het u gemakkelijk maken om optimaal te profiteren. Trap af, meter voor meter, bliksemsnel, in de richting van de finishlijn naar het podium van de winnaar. 

Deze 28"/24" footbike heeft niet alleen grote wielen, maar heeft ook vele innovaties die een perfecte en zorgeloze rit zonder beperkingen mogelijk maken. De betere rijeigenschappen van de footbike KOSTKA RACER PRO worden geleverd door: stijfheid, verlaagd frame en de bodemvrijheid van het deck, grotere ruimte om te duwen, verbeterde spin en handigheid. Zodra je op deze footbike stapt, zullen zijn eigenschappen hun weg vinden naar je hart en daar voor altijd blijven... 

Het rijcomfort wordt ook geboden door het versmalde dek, waardoor het contact van de rijder met de footbike tot een minimum wordt beperkt. De wielen van de footbike zijn speciaal ontwikkeld voor het steppen, ze hebben een hoge stijfheid en dankzij hun lage rolweerstand (geleverd door de racebanden van Schwalbe Durano) worstelt u alleen met de windscherm en uw eigen uithoudingsvermogen. Speciaal voor de doeleinden van de sport steppen hebben we de hub Kostka HK 1020 RH / HK 6520 RH op industriële lagers ontworpen. 

Maar het is niet altijd mogelijk om botsingen tussen footbikes en ongelijkheden op het terrein te voorkomen. Daarom hebben we de onderkant van het dek uitgerust met een speciaal las- en verstijvingsmechanisme. Deze elementen beschermen het frame zelf en verlengen de levensduur ervan aanzienlijk (en maken het tegelijkertijd sterker).

En er is nog een even belangrijk kenmerk de zeer betrouwbare remmen Shimano 105, waarvan het hoge rendement wordt gegarandeerd door de nauwkeurig bewerkte zijvlakken van de dubbelwandige velgen Remerx Alcyon.

KOSTKA RACER PRO is een volwassenen straat footbike die tot in de kleinste details is verfijnd en bestemd is voor snelle races... en met de ambitie om te winnen. 

 

 

Hoogte: 940 mm
Lengte: 1800 mm
Gewicht: 7,7 kg
Laadvermogen: 150 kg
Voorwiel: 28 inch
Achterwiel: 24 inch
Hoogte voetplank: 35 mm
Lengte voetplank: 420 mm
Wielbasis: 1170 mm
Stuurbreedte: 500 mm
Remmen: Shimano 105
Naaf: KOSTKA HK 1020 RH/HK 6520 RH
Banden: Schwalbe Durano
Velgen: ALCYON dubbelwandig
Stuurpen: Force Teamlight 130
Stuur: KOSTKA FBH Racer Ergo
Voorvork: Road - Aluminium
Lagers (naaf): Hybric-ceramic
Balhoofd: A-Head
Stuurgrepen: Grip
Spaken: Roestvrij staal
Buis: Velo ventilek
Caps: Plastic
0 sterren op basis van 0 beoordelingen