Kostka - Tour Fun G5

€359,00
Artikelnummer: 33121
Levertijd: 2-5 werkdagen

 

KOSTKA TOUR FUN G5

Footbike met grote wielen voor beginners

In het geval dat je een footbike beginner bent en je dus niet zeker weet of je deze activiteit leuk zult vinden (maar we geloven dat je dat wel zult doen!), is de KOSTKA TOUR FUN een perfecte keuze. Het is een perfecte volwassen footbike voor een betaalbare prijs met vele functies. We garanderen dat je precies krijgt wat je nodig hebt als een beginnend footbiker.

We hebben geen kosten bespaard om de footbike zo goed mogelijk te maken. De TOUR FUN footbike heeft een frame van hoge kwaliteit, dat is geoptimaliseerd voor een mooie en comfortabele rit. Vrede, Blijheid, Footbiking - dat is het punt! En ook de wielen, met de enkelwandige velgen en Kenda banden, zorgen voor een mooie rit. En in het geval dat je toevallig een beetje te snel rijdt, kun je onmiddellijk stoppen met onze Primax V-brakes.

Deze footbike heeft 26"/20" wielen. Het onderste deel van het dek is uitgerust met een verstevigingselement en speciale lasnaden waardoor het frame sterker is en de meest zwakke plekjes beschermd zijn tegen beschadiging (bijvoorbeeld door oneffenheden in het terrein).

Wanneer je voor een langere rit gaat, zal je op prijs stellen dat de wielen een snelontgrendelingssysteem hebben. Zo kan je eenvoudig de wielen demonteren en je voertuig in de auto zetten.

Deze step zal zeker voldoen aan jouw verwachtingen. De KOSTKA TOUR FUN footbike voor volwassenen is een uitstekend voertuig voor een betaalbare prijs. Trap gewoon af en laten we gaan voor een nieuw footbike avontuur in de wereld om ons heen. Je zult zeker verliefd worden op deze hobby!

 

SPECIFICATIES
Hoogte
Lengte
Gewicht
Laadvermogen van frame
Voorwiel grootte
Achterwiel grootte
Afstand voetplank - grond
Voetplank lengte
Wielbasis
Stuur Breedte
 
  960 mm
  1720 mm
  10.8 kg
  150 kg
  26"
  20"
  50 mm
  420 mm
  1120 mm
  620 mm
 
  PROMAX
  Conical 100 mm
  Kenda Khan
  RMG 21
  Aluminium
  Staal
  Rigid 26" 100mm
  A-Head
  Gehard Schuim
  Rubber
  Auto
  Plastic Reflex
UITRUSTING
Remmen
Naaf
Wielen
Velgen
Steel
Stuur
Voorvork
Headset
Stuur handgrepen
Spaken
Buis
Stuurkappen

                                                 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen